ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.13

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας κρατά στα χέρια το κλειδί των εξελίξεων

Πολλά λέγονται και πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες με αφορμή την πολιτική αναταραχή που έχει ξεσπάσει για το θέμα του προσωρινού κλεισίματος της ΕΡΤ. Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης έχει τεθεί το ερώτημα της επιβίωσης του κυβερνητικού συνασπισμού, λόγω των αντιδράσεων στο κλείσιμο του Ευάγγελου Βενιζέλου (ΠΑΣΟΚ) και του Φώτη Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ).
Εμείς θα υποστηρίξουμε και θα προσπαθήσουμε να τεκμηριώσουμε κάτι διαφορετικό. Ότι το «κλειδί» των εξελίξεων το κρατάει στα χέρια του ο Αλέξης Τσίπρας! Το σκεπτικό είναι απλό και ελπίζουμε να το βρουν οι αναγνώστες μας ενδιαφέρον. Ξεκαθαρίζουμε, ότι το σκεπτικό που ακολουθεί είναι προϊόν ρεπορτάζ διανθισμένου με μια πιο αναλυτική προσέγγιση, όχι… διαίσθησης.
Το μέγα ζητούμενο λοιπόν είναι εάν ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποβάλλουν στο Κοινοβούλιο πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης! Η λογική είναι απλή. Το κόστος για τη ΔΗΜΑΡ πρωτίστως και δευτερευόντως για το ΠΑΣΟΚ να μην την υπερψηφίσουν θα είναι πολύ μεγάλο, αφού θα εξέθετε ως «μπλόφα» τις απειλές τους εναντίον του Αντώνη Σαμαρά ότι η ενέργειά του με την ΕΡΤ δεν μπορεί να περάσει. ...



Άρα το μέγα ερώτημα είναι εάν ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί την προσφυγή στις κάλπες, καθώς η «στρατηγική του ώριμου φρούτου δεν του έχει βγει μέχρι σήμερα και ο κίνδυνος να κληθεί να δώσει εξηγήσεις εάν δεν κατορθώσει να επικρατήσει για τις τρεις απανωτές εκλογικές ήττες σε λιγότερο από δύο χρόνια, ενώ η δυναμική που έλαβε ως προίκα ήταν πρωτόγνωρη, είναι υπαρκτός. Άρα, το πολιτικό μέλλον του νεαρού αρχηγού θα είναι ευθέως απειλούμενο, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ…
Προφανώς δεν είναι μόνο ο Τσίπρας αλλά και πλήθος βουλευτών στο μυαλό των οποίων θα επικρατούν πιο ιδιοτελείς υπολογισμοί, αφού που να βγαίνεις στην αγορά ψάχνοντας για δουλειά εάν δεν κατορθώσουν να εκλεγούν… Κατά συνέπεια, το πραγματικό ζητούμενο είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει να πετάξει το γάντι στον πρωθυπουργό, εκθέτοντας ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που θα πρέπει είτε να ρίξουν την κυβέρνηση ή να βρουν τρόπο να αιτιολογήσουν γιατί δεν θα το πράξουν.
Σε κάθε περίπτωση, ο Σαμαράς θα έχει κερδίσει την παρτίδα, ενώ υπάρχουν και επιστήμονες του χώρου των σφυγμομετρήσεων, που αναφέρουν ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά δείχνουν ραγδαία μεταστροφή ψηφοφόρων πολλών κομμάτων, οι οποίοι εμφανίζονται να φοβούνται την ακυβερνησία, κάτι που θα επηρεάσει ενδεχομένως και την ψήφο τους σε ενδεχόμενες εκλογές.
Είναι προφανές ότι όλες οι πλευρές του Κοινοβουλίου θα πρέπει να σταθμίσουν πολύ προσεκτικά τη συμπεριφορά και τις επιλογές τους. Οι μέρες είναι πονηρές.

1 σχόλιο:

Believer είπε...

Δέν ξέρω γιατί γίνεται τόσος ντόρος γιά τό μπουρδέλο τήν ΕΡΤ καί δέν γίνεται τίποτε ώς άντίσταση γιά τη φοροδιαφυγή πού συστηματικά δέν πιάνεται γιά τή λαθρομετανάστευση πού έχει φέρει φοβερά προβλήματα στή ζωή μας, γιά τό παραεμπόριο πού είναι άνοιχτή πληγή... Ό Τσιπρανδρέου κρατάειτό κλειδί τής χειρότερης προδοσίας... Όσοι ύποστηρίζουν τά ρεμάλια τής ΕΡΤ έχουν χάσει τά βύσματά τους αύτό είναι όλο τό πρόβλημα, καλά έκανε ό προδότης Σαμαράς, τό θέμα είναι γιατί έκανε αύτό κι όχι τά άλλα πού καίνε... Γιά τίς 2,5 χιλιάδες άπολύσεις, όμολογουμένως είναι οί πιό άκίνδυνες άπολύσεις γιά τό λαό, έσπασε τό άπόστημα.