ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.13

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ αποδοκίμασαν τον Χαρακόπουλο


Με συνθήματα υποδέχτηκαν την Πέμπτη οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στα Τρίκαλα τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο, ενώ πρώην συμβασιούχος του Δήμου του φώναζε «είσαι η ελπίδα μας πήδα – πήδα – πήδα μας».

Ο κ. Χαρακόπουλος επισκέφτηκε το Δημοτικό Κατάστημα Γόμφων του Δήμου Πύλης Τρικάλων, όμως εκεί τον περίμεναν συγκεντρωμένοι οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ οι οποίοι τον αποδοκίμασαν και του φώναζαν συνθήματα όπως «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία η χούντα δεν τελείωσε το ‘73».

 Ο αναπληρωτής υπουργός επισκέφτηκε τα Τρίκαλα προκειμένου να μιλήσει για τις καταστροφές που έγιναν από την χαλαζόπτωση.


Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: