ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.13

Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ Η ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ - ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΛΙΤΣΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ???

 
Καταγγελία του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ: Την Τρίτη που έκλεισε η ΕΡΤ η μόνη που πληρώθηκε ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη... 
Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης κατά τη διάρκεια της απεργιακής εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πως την Τρίτη, ημέρα που η κυβέρνηση αποφάσισε το λουκέτο στην ΕΡΤ, η μόνη που πληρώθηκε ήταν η παρουσιάστρια, κόρη του πρώην υφυπουργού της ΝΔ, Ανθή Σαλαγκούδη. Μάλιστα ο κ. Καλφαγιάννης τόνισε πως... 

Kανένας άλλος εργαζόμενος δεν μπόρεσε από εκείνη την ημέρα και μετά να πάρει το μισθό του. Μάλιστα οι παρουσιάστριες που ήταν μαζί στο πάνελ συμφώνησαν πως κανένας υπάλληλος δεν πληρώθηκε φέρνοντας το παράδειγμα μίας κομμώτριας της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: