ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.13

Όπου υπάρχει εκλογικός καπνός…..


του Σπύρου Χατζάρα

Το ερώτημα που βασανίζει τους εγχώριους πολιτικούς που δεν γνωρίζουν, είναι το τί θα γίνει μετά τις Γερμανικές Εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου 2013.
Τους «άνωθεν» και «έξωθεν» που γνωρίζουν τους απασχολούν άλλα πράγματα, για μετά το 2022,όταν οι συντάξεις θα είναι 360 ευρώ.
Για τους ντόπιους, οι πρόωρες εκλογές είναι πολιτική νομοτέλεια, προ του οικονομικού αδιεξόδου.

Το βασικό πολιτικό δόγμα στην Αθήνα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου είναι «βλέποντας και κάνοντας».

Η πλειοψηφία των διεφθαρμένων ,δια των υποσχέσεων, κεντροδεξιών και κεντροαριστερών ψηφοφόρων που σκέπτονται με τη λογική, «τέτοιο τράκο και δεν πάθαμε τίποτα», χρειάζονται την «ελπίδα», ότι θα αποφύγουν «τα χειρότερα». Το γράφω σήμερα στην ΑΛΦΑΕΝΑ και αργότερα θα το βάλω και στο μπλόγκ.

Όταν δεν υπάρχει ελπίδα και τα χειρότερα είναι η πραγματικότητα τότε δεν θα υπάρχει ψυχολογική και επικοινωνιακή βάση για την «πολιτική». Οπότε δεν θα έχουν νόημα και οι εκλογές.

Εκλογές πρέπει να γίνουν ένα βήμα πριν την ανατροπή του παραμυθιού, ότι θα γίνει νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους «μετά τις Γερμανικές Εκλογές», και ότι το Βερολίνο θα αλλάξει στάση έναντι των «ακαμάτηδων Νότιων», και ενόσω στο υποσυνείδητο του ψηφοφόρου κάνουν γκελ οι γερμανικές εγκωμιαστικές δηλώσεις και τα θετικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της, στον οποίο πιστοποιείται ότι αποκατέστησε τη σταθερότητα και ενίσχυσε την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα.

Όμως, όπως γράφει το «ανθελληνικό Focus», που ξέρει, η «Ελλάδα βιώνει ανθρωπιστική τραγωδία και όχι ένα success story». Γράφει ακόμα πως η εικόνα αισιοδοξίας που καλλιεργείται στη χώρα μας είναι μια «οφθαλμαπάτη». «Μια ψεύτικη ιστορία επιτυχίας», διότι «τα φαινόμενα απατούν». Με βάση το ίδιο σενάριο και ο χερ Παπαδήμιος, ρώταγε τον Ντάισελμπλουμ, «αν η πορεία του ελληνικού προγράμματος είναι στο σωστό δρόμο» και «εάν οι μεταρρυθμίσεις πραγματοποιούνται με το σωστό ρυθμό».

Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο αποκάλυψε σύμφωνα με το πρόγραμμα, πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να επιστρέψει «στις αγορές» πριν το 2020, και η μανδάμ Κριστίν τόνισε ότι «Το ελληνικό δημόσιο χρέος αναμένεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και την επόμενη δεκαετία. Οι διαβεβαιώσεις από τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας ότι θα εξετάσουν περαιτέρω μέτρα και βοήθεια, αν απαιτηθεί, για να μειωθεί σημαντικά το χρέος κάτω από 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022, υπό την προϋπόθεση πλήρους εφαρμογής όλων των όρων που περιλαμβάνονται στο ελληνικό πρόγραμμα, είναι ευπρόσδεκτες».
Επομένως για κούρεμα έχουμε καιρό μέχρι το 2022 «υπό την προϋπόθεση πλήρους εφαρμογής όλων των όρων».

Το ΔΟΛιον Βήμα έμαθε ότι, από τη γερμανική πλευρά δίνεται έμφαση στην πολιτική σταθερότητα για να προχωρήσει η εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος, αλλά αμφιβάλουν για την ικανότητα της τρικομματικής κυβέρνησης να φτάσει μέχρι το τέλος καθώς φοβούνται κοινωνική έκρηξη.

Το σύνθημα «πάση θυσία να αποφευχθούν οι εκλογές», καθιστά τις πρόωρες εκλογές λόγω «πολιτικής σταθερότητας», πολύ πιθανές.

Έτσι βγήκαν οι «δημοσιογραφικές πληροφορίες από το πρωθυπουργικό περιβάλλον», ότι ο Σαμαράς εξετάζει σοβαρά το σενάριο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, για να πετύχει «σταθερότητα» και πιο αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» μάλιστα, πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή εκλογών είναι η 27η Οκτωβρίου και η 3η Νοεμβρίου.

Τα σενάρια, προώρων εκλογών τα σφύριξαν και στον Αξελ που μίλησε σε εκδήλωση «αριστερών οικονομολόγων» στη Μαδρίτη για το ενδεχόμενο να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση στην Ελλάδα, το πρώτο εξάμηνο του 2014. «Πιστεύουμε βάσιμα ότι, εφόσον η συγκυβέρνηση Σαμαρά επιλέξει πρόωρες εκλογές φέτος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα έρθει στην εξουσία», είπε.

Για τις πρόωρες εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμη η περίοδος ως τον Σεπτέμβριο, καθώς η κυβέρνηση πρέπει να κερδίσει επικοινωνιακά το στοίχημα της ανάπτυξης ώστε να αναστραφεί το βαρύ κοινωνικό κλίμα.

Οι Αμερικανοί που διαφωνούν με τη Γερμανική πολιτική περιμένουν από τις πρόωρες εκλογές ακυβερνησία και για την πολιτική σταθερότητα προτείνουν κυβέρνηση προσωπικοτήτων μακράς πνοής. Εκεί ξαναπαίζουν ο Παπαδήμιος και η Διαμάντω Μπίλντερμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: