ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.13

Πάνε να μας πείσουν ότι έρχεται ανάπτυξη και ρευστότητα, αλλά οι τραπεζικές καταθέσεις συνεχίζουν να κάνουν φτερά…


Slovakia becomes eurozone memberΜας έλεγαν ότι η ρευστότητα στην πραγματική οικονομία θα αποκατασταθεί όταν γίνει επαναπατρισμός των καταθέσεων που έφυγαν από την Ελλάδα λόγω της κρίσης.

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ολοκληρώνεται, οι απέξω μας λένε ότι το «Grexit» δεν είναι πλέον σενάριο, δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου εδώ και καιρό «φτιάχνουν» θετικό κλίμα, ο Fitch μας αναβάθμισε, αλλά οι καταθέσεις μειώνονται!

Μετά το πανηγύρι στην Κύπρο με τις τραπεζικές καταθέσεις, ο ευρωπαϊκός Νότος «βράζει», αφού θεωρούν πλέον σίγουρο ότι θα ακολουθηθεί η ίδια πρακτική.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οι τραπεζικές καταθέσεις μειώθηκαν στην Ελλάδα κατά 1,6% στα 170 δισ. ευρώ τον Απρίλιο και στην Ισπανία κατά 1,5%. Σε Ιταλία και Πορτογαλία η μείωση των τραπεζικών καταθέσεων ήταν μικρότερη από 1%.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η φυγή τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο, όπου καταγράφηκε μείωση κατά 7,3% στα 41,322 δισ. ευρώ τον Απρίλιο.

 

 economikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: