ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.13

Τι κρύβει το επεισόδιο Χατζηνικολάου-Ντινόπουλου

Η κόντρα Ντινόπουλου-Χατζηνικολάου και το παρασκήνιο (video)
Προεκτάσεις που δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού κρύβει η κόντρα υψηλών τόνων του Αργύρη Ντινόπουλου με το Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή το δημοσίευμα της Real News για τους μυστικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την ΕΡΤ. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε λυσσαλέα επίθεση κατά του δημοσιογράφου και της εφημερίδας, κατηγορώντας τους για σκοπιμότητες και πρσπάθεια απόσπασης κρατικών συχνοτήτων. Οι αιτιάσεις Ντινόπουλου σε συνδυασμό με το ύφος και ήθος της επίθεσης αποκαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα το δημοσίευμα είχε προκαλέσει πανικό και ο πρώην δημοσιογράφος επιχείρησε πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα να "μπαζώσει" το θέμα.
Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι ο Αργύρης Ντινόπουλος δεν εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία, βρίσκεται σε εκτροπή και ζήτησε να τον... "μαζέψουν".
Αυτό που κρύβεται πίσω από την αντιπαράθεση είναι η προσπάθεια του παραγκωνισμένουν Α. Ντινόπουλου να προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση επιδιώκωντας να θάψει το δημοσίευμα. 
Από την πλευρά της η Real News αντιλαμβανόμενη την αλλαγή των όρων στο ευρύτερο τοπίο των media και γνωρίζοντας κάποιους από τους σχεδιασμούς εκδοτών-πολιτικών που ακουμπούν ολόκληρο το φάσμα, έριξε τροχιοδεικτικές βολές.
Για την ιστορία να σημειωθει οτι προ μερικών ημερών εγκρίθηκε άδεια πανελλαδικής αναμετάδοσης για το τηλεάστυ του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατια.
Το Sofokleousin.gr διαθέτει στοιχεία-φωτιά για την επερχόμενη κοσμογονεία στα media και δεσμεύεται να επανέλθει με εκτενές ρεπορτάζ και αποκαλύψεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: