ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.13

Λοιπόν τέρμα οι μαλακιούλες σας το καθίκι ο ισλαμοφασίστας ο Αφγανός ήθελε αίμα...

 
Ευτυχώς που η άτυχη κοπέλα δεν είχε την τύχη της Μυρτώς από την Πάρο.

«Τη σήκωσα και την πέταξα επειδή φώναζε», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αστυνομία ο Αφγανός. Πρόσθεσε, εξάλλου, ότι την ώρα της επίθεσης είδε φώτα αυτοκινήτου από μακριά και αντέδρασε πετώντας την από το τοιχίο για να μη γίνει...αντιληπτός. Σύμφωνα με την περιγραφή, τη σήκωσε από τη μέση και την έριξε από τα κάγκελα στο κενό, ευτυχώς όμως η κοπέλα έπεσε σε μια μικρή αμμουδιά. Στην προσπάθειά του να «σβήσει» κάθε ίχνος πέταξε και την τσάντα, η οποία βρέθηκε άθικτη με τα χρήματα και το κινητό της κοπέλας.
Από τύχη σώθηκε η φοιτήτρια, η οποία με βαριές σωματικές κακώσεις - κάταγμα στο χέρι, τραύματα στο πρόσωπο και εκδορές σε όλο της το σώμα - μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει διαφύγει τον κίνδυνο. 
 
Το πόσο τυχερή στάθηκε η κόρη του τόνισε ο πατέρας της 20χρονης, Παντελής Χάιδος, ο οποίος μιλώντας στα «ΝΕΑ» είπε ότι «ευτυχώς, το παιδί μου γλίτωσε τα χειρότερα, είναι καλά τώρα».

Ο πατέρας της νεαρής περιέγραψε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του, η δευτεροετής στο Τμήμα Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Σπυριδούλα από την Άρτα, βίωσε την επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κέρκυρα. 

«Η ίδια μου είπε στο τηλέφωνο τι συνέβη. Ήταν παρέα με τέσσερις-πέντε φίλες της και επέστρεφαν από διασκέδαση με τα πόδια, μιάμιση - δύο παρά τη νύχτα. Ώσπου σε ένα σημείο της διαδρομής οι άλλες κοπέλες ξέμειναν για λίγο πίσω, τότε ήταν που ο Αφγανός τη βρήκε μόνη της και της επιτέθηκε.

Της ζήτησε το πορτοφόλι της και η κόρη μου του το έδωσε αμέσως - μικροποσό είχε μέσα και μερικά έγγραφά της. Και ενώ το πήρε, στη θέα δύο διερχόμενων αυτοκινήτων την ώρα εκείνη, αυτός μάλλον τα έχασε. Θεώρησε ίσως ότι αυτόπτες μάρτυρες θα τον δούνε κι αμέσως πέταξε στον γκρεμό και το πορτοφόλι και την κόρη μου!», είπε ο κ. Χάιδος.
 
 
 
 http://citypress-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: