ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.13

Μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ φοβάται το Μαξίμου

 
 
 
Σήκωσε το γάντι η ΝΔ μετά από αρκετά εικοσιτετράωρα χαμηλών τόνων αλλά σαφέστατης άρνησης κατάθεσης και ψήφισης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Έτσι με αφορμή την επιστολή του ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη ο ίδιος ο Α. Σαμαράς απάντησε όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας ουσιαστικά για κοινωνική συμμαχία του Δημοκρατικού τόξου κατά του ναζισμού. Λίγα λεπτά αργότερα, οξεία ήταν και η ανακοίνωση της ΝΔ η οποία χαρακτήριζε παιχνίδια εντυπωσιασμού την τακτική ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Αυτό που ενεργοποίησε τους μηχανισμούς άμυνας της ΝΔ είναι η υποψία αν όχι η εκτίμηση ότι η δύο κυβερνητικοί εταίροι συγκροτώντας μέτωπο υπέρ του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου εγκαινιάζουν νέα τακτική με προφανή στόχο να περιορίσουν ή τα εποπτεύσουν την όλη κυβερνητική διαδικασία την οποία ασκεί ουσιαστικά η ΝΔ .
Το ´´τάιμιγκ´´ δεν είναι τυχαίο. Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι επιθυμούν και αυτοί μερίδιο από το κλίμα αισιοδοξίας του τελευταίου διαστήματος πόσο μάλλον όταν βλέπουν τα ποσοστά τους να παραμένουν χαμηλά αν λόγια να φθίνουν σε αντίθεση με εκείνα τις ΝΔ που εμφανίζονται βελτιωμένα.
Το Μέγαρο Μαξίμου πάντως δεν μένει μόνο στα βραχυπρόθεσμα. Οι επιτελείς του Α.Σαμαρά λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τα σενάρια που θέλουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ -ειδικά τώρα που ο Β.Βενιζέλος αποκηρύττει το παρελθόν και μαζί όλα τα πρόσωπα που συνδέονται με αυτό-να προχωρούν σε μια άτυπη συνεργασία προκειμένου να διαμορφώσουν ευνοϊκότερους όρους όχι μόνο για την θέση τους στην κυβέρνηση αλλά αργότερα και μέσα σε έναν εκλογικό συνασπισμό.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: