ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.13

ΤτΕ: Συντάξεις κάτω από το όριο της φτώχειας από το 2020


 
Μια σημαντική διαπίστωση που αφορά το ύψος των συντάξεων προβλέπει η έκθεση για την νομισματική πολιτική της Τράπεζας της Ελλάδας καθώς όπως προκύπτει από τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, το 2020 θα υπάρξουν συνταξιούχοι η σύνταξη των οποίων θα βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας


Σύμφωνα με την έκθεση η νέα αυτή πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουν ειδικά όσοι ασφαλίστηκαν για πρώτη φορά μετά την 1η Ιανουαρίου του 2011, προκύπτει από την μειωμένο ποσοστό αναπλήρωσης που προβλέπουν οι μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό που ψηφίστηκαν το 2010. «Περιορίζεται σημαντικά η γενναιοδωρία του πρώτου πυλώνα και το συνολικό ποσοστό αναπλήρωσης εκτιμάται ότι θα φτάσει κατά μέσο όρο σε 48,5% την περίοδο 2020 – 2060 έναντι 95,7% που ήταν πριν από τη μεταρρύθμιση» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συντάκτες της έκθεσης.
Έτσι, συνεχίζει η έκθεση, «ελλείψει άλλων πηγών εισοδήματος, το μειωμένο ποσοστό αναπλήρωσης του πρώτου πυλώνα θα οδηγεί κάτω από το όριο της σχετικής ένδειας όσους κατά τη διάρκεια του εργασιακού τους βίου ελάμβαναν μέχρι και 1,2 φορές το διαμέσο εισόδημα».
Επειδή όμως οι συντάκτες της έκθεσης αναγνωρίζουν ότι η ανάγκη «στροφής» των συνταξιούχων και προς ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα απαιτεί την καταβολή υψηλών εισφορών εκ μέρους τους, επικρίνουν την κατάργηση κάθε κινήτρου για την ιδιωτική ασφάλιση ζητώντας  ένα «μείγμα» φορολογικών κινήτρων ή και επιδοτήσεων.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: