ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.13

ΔΗΜΑΡ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΙΑ ΤΡΑΒΕΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΑ ΕΠΩΑΣΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΡΑΤΣΙΣΤΩΝ

Κ. Ζουράρις: «Έπρεπε να αποβληθεί διά παντός από τη βουλή η ρατσίστρια βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση»

«Βράζουν» σε ολόκληρη τη χώρα οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες, μετά το νέο ανθελληνικό ρατσιστικό παραλήρημα μίσους του στελέχους της ΔΗΜΑΡ και βουλευτού Μαρίας Ρεπούση, που έγινε στη σκιά της κατάθεσης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης στη Βουλή. Λογικό είναι να περιμένουν από τώρα την ώρα που θα μαυρίσουν στις κάλπες το κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Από τη μία λοιπόν ο κυρ-Φώτης πιέζει να κατατεθεί το αντιρατσιστικό και από την άλλη η υπεύθυνη του τομέα Παιδείας του κόμματός του, πιέζει να μην συμπεριληφθεί στο υπό κατάρτιση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των Ποντίων και των Ελλήνων Μικρασιατών, που ως γνωστό έχουν αναγνωριστεί ομόφωνα από τη Βουλή από το 1998. Δικαιολογημένα ο πανεπιστημιακός Κώστας Ζουράρις ζητά να αποβληθεί διά παντός από την ελληνική βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: