ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.6.13

0 Σενάρια για πρόωρες εκλογές στις 27 Οκτωβρίου ή στις 3 Νοεμβρίου

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο προσφυγής σε πρόωρες εκλογές , με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να εμφανίζεται ότι μελετά σοβαρά αυτό το σενάριο καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του, στόχος είναι η σταθερότητα και η πιο αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», δύο πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή εκλογών είναι η 27η Οκτωβρίου και η 3η Νοεμβρίου και ο πρωθυπουργός «το σκέφτεται σοβαρά» όπως αναφέρει στην εφημερίδα άνθρωπος που συνομιλεί με τον πρωθυπουργό. Μάλιστα ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι για να καταστρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη στρατηγική του.

Τα πλεονεκτήματα του αιφνιδιασμού που έχει κατά νου ο πρωθυπουργός είναι καταρχήν το γεγονός ότι η ΝΔ υπερέχει στις δημοσκοπήσεις, ενώ την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται ως ο πιο ικανός διαχειριστής της σημερινής πραγματικότητας.
Μάλιστα όσοι γνωρίζουν το πολιτικό DNA του πρωθυπουργού, εκτιμούν ότι όσο περνά ο χρόνος αυξάνονται οι πιθανότητες πρόωρων εκλογών. Για πρώτη φορά μάλιστα έχουν αρχίσει στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την εφημερίδα, να μελετούν και το ημερολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: