ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.13

Σε παγίδα ρευστότητας η Ευρωζώνη. Μειώθηκε ο Μ3

Σε παγίδα ρευστότητας η Ευρωζώνη. Μειώθηκε ο Μ3
Ανησυχία στην Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα και φόβο για πάγωμα της διατραπεζικής αγοράς προκαλεί η αρνητική ένδειξη του δείκτη κυκλοφορίας χρήματος Μ3. Αρνητικές είναι και οι ενδείξεις για τον Μ2, της ταχύτητας του χρήματος, δείχνοντας ότι η Ευρωζώνη οδηγείται ξανά σε ύφεση. Υπό τη σκιά αυτών των στοιχείων η ΕΚΤ είναι υποχρεωμένη να κρατήσει ανοιχτή την κάνουλα και να επεξεργαστεί και νέα μέτρα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Σύμφωνα με τα στοιχεία ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης του δείκτη κυκλοφορίας χρήματος Μ3 υποχώρησε στο 2,1%, από 2,3% τον Αύγουστο.
Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΚΤ εκφράζουν πλέον χωρίς περιστροφές τη δυσφορία τους για την έλλειψη πολιτικής βούλησης, η οποία ανατροφοδοτεί το φόβο. Οι τελευταίες εξελίξεις με τα stress tests που προανήγγειλε η ΕΚΤ θα επιδεινώσουν βραχυχρόνια τη δημιουργηθείσα κατάσταση και θα οδηγήσουν σε όξυνση του προβλήματος ρευστότητας.
Ο Μάριο Ντράγκι στοχεύει στην αύξηση της πίεσης προς τους πολιτικούς ταγούς ώστε να υλοποιήσουν ειλημμένες αποφάσεις για την υπέρβαση της κρίσης.
Τα στοιχεία δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τις εκτιμήσεις των αναλυτών που ανέμεναν ο δείκτης να παραμείνει αμετάβλητος στο 2,3%. Ο κινητός μέσος όρος τριών μηνών για την ετήσια μεταβολή του M3 την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου σημείωσε πτώση στο 2,2% από 2,3% την περίοδο Ιουνίου – Αυγούστου. 
Κάμψη του δανεισμού προς τις επιχειρήσεις της Ευρωζώνης
Περαιτέρω επιβράδυνση παρουσίασε ο ρυθμός χρηματοδότησης των επιχειρήσεων της Ευρωζώνης. Ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης των δανείων διαμορφώθηκε στο -1,9% το Σεπτέμβριο από -2% τον προηγούμενο μήνα. Όσον αφορά στον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης των δανείων προς τα νοικοκυριά, διαμορφώθηκε στο 0,1% το Σεπτέμβριο, από 0,0% τον Αύγουστο. 
Στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης, τη Γερμανία ο δανεισμός προς τον ιδιωτικό τομέα παρέμεινε αμετάβλητος σε μηνιαία βάση, ενώ σε ετήσια υποχώρησε 4,5%. Στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 0,3% σε μηνιαία βάση, ενώ σε ετήσια ο δανεισμός ενισχύθηκε 0,7%.
Στην Ιταλία ο δανεισμός μειώθηκε κατά 0,1% σε μηνιαία βάση και 2,6% στο έτος. Στην Ισπανία μειώθηκε κατά 0,5% σε μηνιαία βάση το Σεπτέμβριο και σε ετήσια βάση σημείωσε πτώση 13,1%.
Στην Ελλάδα, τα δάνεια προς τον ιδιωτικό τομέα μειώθηκαν κατά 0,4% το Σεπτέμβριο σε μηνιαία βάση, και κατά 4,7% σε ετήσια.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: