ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.13

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!Οι συντάξεις θα μειωθούν... αυτόματα!! Το είχαν ψηφίσει και τώρα τρέχουν με παρεμβάσεις Βενιζέλου και Βρούτση, αλλά χωρίς αντίκρυσμα!!!

Οι συντάξεις θα μειωθούν... αυτόματα
Αυτόματες, βάσει μαθηματικού τύπου, θα είναι οι περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις από 1 Ιανουαρίου και 1 Ιουνίου του 2014 αντίστοιχα. 
 Αν και σύσσωμη η κυβέρνηση διαψεύδει η εφμαργή του νέου συστήματος είναι ψηφισμένη και θα ισχύσει αυτομάτως
Οι μειώσεις που θα επέλθουν θα είναι από 5 έως 30% και είναι κατ επιταγή της προηγούμενης ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Η μείωση στην κρατική χρηματοδότηση προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία κατά 1,8 δισ. ευρώ για το 2014 και κατά 300.000.000 ευρώ προς τον ΕΟΠΥΥ και τον ΟΑΕΔ, αφήνει ανοιχτό  το ενδεχόμενο περικοπών και στις κύριες συντάξεις. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, εκτιμάται ότι θα πρέπει να αυξηθούν έως και 20% τα έσοδα από τις ασφαλιστικές εισφορές ή να καλυφθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ο υπουργός Εργασίας και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, διαβεβαίωναν πως δε σχεδιάζονται αλλαγές στις κύριες συντάξεις -κάτι που αποτελεί και κυβερνητική δέσμευση- στο «μικροσκόπιο» της κυβέρνησης βρίσκονται περιπτώσεις πρόωρων συνταξιοδοτήσεων που δίδονται με προνομιακούς όρους και κατά παρέκκλιση των γενικών διατάξεων, στις οποίες το οικονομικό επιτελείο επιδιώκει να κλείσει τα «παράθυρα» που επιβαρύνουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
Πέραν των όποιων αλλαγών σχεδιάζονται όμως, για όσους θα βγουν στη σύνταξη από το 2014 και μετά θα ισχύσουν και περικοπές που έχουν ήδη κυρωθεί με νόμους σε επικουρικές και εφάπαξ. Τη σχετική… διαβεβαίωση έδωσε με δηλώσεις του Βουλή και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, λέγοντας: «καμία μείωση των συντάξεων δεν πρόκειται να επέλθει πέραν των όσων έχουμε συμφωνήσει και ψηφίσει ως Βουλή και έχουμε συμφωνήσει ως χώρα», θέλοντας να υπογραμμίσει πως δε θίγονται οι κύριες συντάξεις.
Στο θέμα παρενέβη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για «φήμες» που αναστατώνουν χωρίς λόγο τον κόσμο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε με τον πλέον σαφή τρόπο ότι την πολιτική της κυβέρνησης την καθορίζει ο ίδιος με τον Πρωθυπουργό, αφήνοντας ακάλυπτο τον υπουργό Οικονομικών για τις δηλώσεις του που τροφοδότησαν το ζήτημα, σε ομιλία του στο συνέδριο του ΣΕΤΕ την Δευτέρα: «Συνεχώς μιλάμε για κάποια φορολογικά μέτρα, για κάποια ασφαλιστικά μέτρα, για μια αβεβαιότητα, συνεχώς καλούμαι να σχολιάσω φήμες, εμείς όμως καθορίζουμε την πολιτική της κυβέρνησης» ανέφερε ο κ.Βενιζέλος σχετικά.


info by sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: