ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.13

Τέλειωσε το ράλι, βυθίζονται οι μετοχές. Προσδοκίες για νέο γύρο

Τέλειωσε το ράλι, βυθίζονται οι μετοχές. Προσδοκίες για νέο γύρο
Ο χρηματιστηριακός κανόνας επιβεβαιώνεται  κι αυτή τη φορά στο ΧΑ: Τα ιλιγιώδη βραχυχρόνια κέρδη γίνονται δέλεαρ για ρευστοποιήσεις και  μετά από τρεις εβδομάδες ανόδου ακολουθεί βίαιη ξαφνική διόρθωση. Πρόσκαιρη ή παρατεταμένη, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Προς το παρόν,  οι βασικοί δείκτες και σχεδόν όλα τα blue chips "ξεφουσκώνουν" και το παρατεταμένο ράλι φαίνεται ότι τερματίζεται. Ομως, όλο το παιχνίδι της μεγάλης ανόδου έχει στηθεί πάνω στα warrants. Και για να αποδώσει τα μέγιστα, τουλάχιστον οι τραπεζικές μετοχές πρέπει να έχουν ανακάμψει μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν θα έρθει η ώρα άσκησης των warrants.
 Τα ισχυρά χαρτοφυλάκια, οι τράπεζες και τα επιθετικά funds που κατηύθυναν την "κούρσα"  ποντάροντας σε warrants, Παράγωγα και τραπεζικές μετοχές, έχουν βέβαια αποκομίσει ήδη τεράστια κέρδη-υπεραξίες, καθώς τα τραπεζικά χαρτιά σημείωσαν άνοδο 50-60% τις τρεις τελευταίες εβδομάδες. Δεν πρόκειται όμως να εγκαταλείψουν το παιχνίδι,  καθώς βασικός  τους στόχος δεν είναι μόνο να αποκομίσουν κέρδη, αλλά να προσελκύσουν ιδιωτικό χρήμα στις τράπεζες, καθιστώντας ελκυστικά για τους (μικρο)επενδυτές τα warrants και τις μετοχές.
 Προς το παρόν, η διόρθωση είναι απολύτως φυσιολογική εξέλιξη, μετά το παρατεταμένο ράλι, που έφερε τους βασικούς δείκτες στα υψηλά διετίας και σε υπεραγορασμένα επίπεδα. Οπως μάλιστα επισημαίνουν χρηματιστηριακοί παράγοντες, αποτελεί ένδειξη "υγείας" της αγοράς, καθώς αποτρέπεται η περαιτέρω "υπερθέρμανση" και διορθώνονται στρεβλώσεις.
Ιδιαίτερα σημαντικό - από οικονομική και "ψυχολογική" άποψη - είναι το γεγονός ότι στις τιμές που έχουν φθάσει τώρα τα τραπεζικά χαρτιά, κερδισμένοι είναι 'ολοι όσοι μετείχαν στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, οι οποίοι έχουν πλέον κίνητρο να ενισχύσουν τις θέσεις τους και τη δυνατότητα να αναδιαρθρώσουν τα χαρτοφυλάκια τους χωρίς να επωμισθούν ζημία.
Αναλυτές εκτιμούν ότι αν η αγορά μπεί τώρα σε φάση διόρθωσης-σταθεροποίησης, θα ακολουθήσει ένας ακόμη κύκλος ισχυρής ανάκαμψης των τραπεζικών χαρτιών μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν θ'αρχίσει η περίοδος άσκησης των warrants. Σ'αυτή την κίνηση μπορεί να ακολουθήσουν τα εμποροβιομηχανικά blue chips.
Ο Γενικός Δείκτης σημειώνει τώρα μεγάλη "βουτιά" 3,9% και κινείται στα χαμηλά ημέρας, περί τις 1.154 μονάδες. Κατά 3,8% υποχωρεί ο FT25 της υψηλής κεφαλαιοποίησης. Ο κλαδικός δείκτης "βυθίζεται" στο -5,1%.
 Εθνική, Alpha και Πειραιώς υποχωρούν κατά 5-6%,  Eurobank 8%, Attica -4,5%.
Στο ταμπλό των εμποροβιομηχανικών blue chips  απώλειες 4-6% καταγράφουν ΔΕΗ, Βιοχάλκο,  ΟΠΑΠ, Μυτιληναίος, ΟΤΕ. Από τις 25 μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης  σε θετικό έδαφος βρίσκεται μόνον η ΕΥΔΑΠ (+1,5%).



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: