ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.13

ΤΟ "ΔΟΥΛΕΜΑ" ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ....


 photo: Panayiotis Tzamaros@fosphotos.com

Ως βασική προϋπόθεση για την έξοδο της χώρας από την κρίση τίθεται η εξάντληση της τετραετίας από την κυβέρνηση, όπως προκύπτει από την προγραμματική συμφωνία μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Πρωθυπουργός και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, με σκοπό τον συντονισμό των δράσεων από εδώ και στο εξής, αλλά και για να οριστικοποιήσουν την προγραμματική συμφωνία, η οποία εκκρεμούσε από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και είχε εξαγγελθεί η «υπογραφή» της.
Με βάση το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση θέτει ως προαπαιτούμενο την εξάντληση της τετραετίας για να πατήσει η χώρα στα πόδια της και να βγει από την κρίση. Γίνεται σαφής αναφορά στο ότι δεν θα υπάρξουν νέα οριζόντια μέτρα, ενώ ο μεταρρυθμίσεις θα συνεχίσουν με έμφαση στο φορολογικό. Ταυτόχρονα, επαναλαμβάνεται πως εναλλακτικό σχέδιο «χωρίς θυσίες, εύκολο και ανώδυνο» δεν υπάρχει, ενώ κρίνεται απαραίτητη η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και η συστηματική και σταθερή προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών. Αξίζει να σημειωθεί πως στο κείμενο των 43 σημείων γίνεται αναφορά στη «θεσμική αντίδραση απέναντι στον ναζισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία».
Δείτε αναλυτικά το κείμενο εδώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΛΕ ,ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟ ΣΥΝΦΩΝΙΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!