ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.13

17.439 ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΒΟΡΙΔΗ!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!! ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ???


Βοριδης Μαυρουδης (Μακης) του Χρηστου
Κόμμα: Νέα Δημοκρατία
Περιφέρεια: Αττικής
Σταυροί Προτίμησης: 17.439
Κατάταξη:
Εκλέγεται: Ναι

O Μάκης ο Φασίστας και η νεοναζιστική προπαγάνδα

Ο επιχειρηματικός όμιλος της οικογένειας Δασκαλοκάτι, που διαχειρίζεται 22 πολυτελή ξενοδοχεία στην χώρα μας, χρωστάει από φόρους στο κράτος 500 εκ ευρώ και δεν δίνει δεκάρα.
Οι «ανεξάρτητοι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας ,Μυτιληναίος, Βαρδής, Τέρνα Ενεργειακή, Περιστέρης,Ψυχάρης, Μελλισανίδης χρωστάνε 400 εκ. ευρώ στη ΔΕΠΑ, δεν δίνουν δεκάρα και θέλουν «κούρεμα».     
Και ο Μάκης ο φασίστας είπε για ένα χρέος 2000 ευρώ στο κράτος που προκλήθηκε από τις συνεχείς φορολογικές επιβαρύνσεις των οικογενειακών ακινήτων της μεσαίας τάξης, ότι «τα χρέη προς το κράτος πρέπει να πληρώνονται».
Από τους Φτωχούς όμως!
Αυτός ακριβώς είναι ο φασισμός.
Και αυτόν τον ακραιφνή φασίστα ψηφίζουν οι νεοδημοκράτες της Αττικής.

ΥΓ. Και αυτή είναι η ουσία της νεοναζιστικής προπαγάνδας των τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: