ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.13

Θα παραιτηθεί, ο ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κѠλ⓪τούμπας υπουργός; Παραιτείται ο Γεωργιάδης, αφού έχασε το στοίχημα...Απολύονται 1200 γιατροί


Παραιτείται ο Γεωργιάδης, αφού έχασε το στοίχημα...Απολύονται 1200 γιατροί

Τελείωσαν τα ψέματα για τον υπουργό Υγείας, καθώς χθες επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τις πληροφορίες για 1.200 απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ και, ουσιαστικά, τη διάλυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας. Απολύσεις, είπε, δεν θα υπάρξουν μόνο στα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Στον ΕΟΠΥΥ "έχουμε ένα άλλο πράγμα"... Σφοδρή είναι η αντίδραση του ΙΣΑ, που προαναγγέλλει "εξέγερση" των γιατρών...
Βέβαια, στις 23 Αυγούστου, του παρόντος έτους, ο αξιοθρήνητος Γεωργιάδης, σε συνάντηση με συνδικαλιστές από τον χώρο της υγείας, έκανε show, και προκαλούσε συνδικαλιστή να...
βάλουν στοίχημα, το οποίο θα κέρδιζε ο υπουργός αν δεν υπήρχε καμία απόλυση γιατρού, ενώ αν έχανε θα προχώραγε σε παραίτηση.
Εδώ είναι που κολλάει, ότι τα παντελόνια τα έχουν να τα τιμούν, και όχι απλά να τα φορούν! Βέβαια, δεν περιμένει κανείς, να παραιτηθεί, ο κѠλ⓪τούμπας υπουργός...Κάτι θα βρει, να πει!
Από kafeneio-gr, μοντάζ Γρέκι

ΣΥΡΙΖΑ:«Ο τραγέλαφος του Υπουργού Υγείας δεν έχει τελειωμό» 
«Μετά τη μαγική εικόνα που προσπαθεί να διαμορφώσει για τη δήθεν μείωση των ράντζων στα δημόσια νοσοκομεία και τις ανεκδιήγητες αναφορές για ταύτιση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την task force για την πρωτοβάθμια φροντίδα, παρακολουθούμε από χθες ένα γαϊτανάκι αντιφατικών δηλώσεων του κ. Γεωργιάδη για επικείμενες απολύσεις στον χώρο της υγείας», σχολιάζει το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας σχετικά με απολύσεις στον ΕΟΠΥΥ.

 Στην ανακοίνωση προστίθεται: "Η αξιοπιστία των δηλώσεων του κ. Γεωργιάδη δεν ήταν ποτέ το δυνατό του χαρτί. Αντίθετα διαπρέπει σε εμπάθεια απέναντι στους εργαζόμενους και σε υποκρισία απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Φαίνεται, όμως, ότι την κατάσταση επιδείνωσε η «ψυχρολουσία» από το εκλογικό αποτέλεσμα στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι καταδίκασαν τις αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές που τόσο ευλαβικά ο Υπουργός Υγείας εφαρμόζει.

Ας γνωρίζει ο κ. Γεωργιάδης ότι τα καλύτερα έρχονται, μέσα από τους κοινούς αγώνες των υγειονομικών με το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, για μια δημοκρατική ανατροπή που θα υπερασπιστεί το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια".

newsroom enet

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013
Έκτακτη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΙΣΑ
Γεωργιάδης: Δεν θα απολυθούν ιατροί του ΕΟΠΥΥ 
Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν απολύσεις ιατρών του ΕΟΠΥΥ, έδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργο Πατούλη τη Δευτέρα.

 Ο κ. Πατούλης, στην έκτακτη συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας, ζήτησε εξηγήσεις για τα δημοσιεύματα περί απόλυσης των 1.200 ιατρών στις μονάδες ΕΟΠΥΥ της Αθήνας, αλλά και για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που καθυστερούν υπερβολικά να αποπληρωθούν στους γιατρούς της Αθήνας σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΣΑ, ο υπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Πατούλη «για την ισχύ των λεγομένων του πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση σε γιατρούς και δεσμεύτηκε ότι “το μέτρο περί απομάκρυνσης των 1.200 γιατρών των μονάδων ΕΟΠΥΥ δεν θα τεθεί σε ισχύ”».

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ χαρακτήρισε θετικό βήμα τη δέσμευση του υπουργού, τονίζοντας ότι για τον ΙΣΑ, η διατήρηση των θέσεων εργασίας των γιατρών-μελών του αποτελεί βασική «κόκκινη γραμμή» στον αγώνα του.

Για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ο Α. Γεωργιάδης δήλωσε ότι θα δοθούν μεγάλες προκαταβολές των ληξιπρόθεσμων οφειλών το επόμενο διάστημα. Δεσμεύτηκε ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου οι γιατροί της Αθήνας θα έχουν λάβει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους.

Αποφασίστηκε, επίσης, κοινή συνάντηση του υπουργού Υγείας και του προέδρου του ΙΣΑ με τον υπουργό Εργασίας τις επόμενες μέρες, για να συζητηθούν οι χρηματικές ροές και να επισπευσθεί η εκκαθάριση και η διαδικασία αποπληρωμής στην Αθήνα.

Newsroom Enet με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: