ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.13

(2 ΒΙΝΤΕΟ) ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ "ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡ!! ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ!!

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ
Θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων μπορεί να αποδειχθεί η πρόταση μομφής εις βάρος της κυβέρνησης που κατέθεσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας η επέμβαση των ΜΑΤ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς έρχεται να προστεθεί στην ψήφιση της σκανδαλώδους διάταξης για τη δωρεάν αδειοδότηση των καναλιών και στη διαρπαγμάτευση που -όλα δείχνουν-0 ότι θα βγάλει νέα μέτρα.

Οι Στόχοι της πρότασης μορφής είναι πολύπλευροι!

1.Κάνει την ατζέντα και πάλι πολιτική
 2.Αναγκάζει τον Σαμαρά να  απαντήσει για την Οικονομία και επιτέλους να βγει από την τρύπα του και να έρθει στην βουλή
3.Ενεργοποιεί εσωκομματικές ρωγμές στην ΝΔ αλλά και ξεμπροστιάζει τους ΑΝΤΑΡΤΕΣ που είχαν βγει στα κεραμίδια αντιδρώντας στις οικονομικές επιλογές Στουρνάρα οι οποίες έρχονται στην Βουλή προς ψήφιση κατα εντολή της Τρόικας.
Κατόπιν της επμπιστοσύνης που θα δείξουν ψηφίζοντας υπέρ της κυβέρνησης αυτομάτως τους θέτει ως θεατρίνους αφού οι αντιδράσεις τους κατά του δοτού υπουργού οικονομίας κ. Στουρνάρα πέφτουν στο κενό και συγκαταλέγονται ως "αντιδράσεις του πρωκτού"
4.Βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο της ΔΗΜΑΡ η οποία πρέπει να αποφασίσει με ποιόν πρέπει να ταχθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ
 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να παρατηρήσουμε ως υποψιασμένοι, λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι οι προτάσεις μομφής οι οποίες έχουν κατατεθεί διαχρονικά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από την Αξιωματική Αντιπολίτευση πάντα είχαν ως αποτέλεσμα να συσπειρώσουν τις Κοινοβουλευτικές ομάδες που στηρίζουν την κυβέρνηση. Ως εκ τούτου λοιπόν και πιστεύοντας ότι οι Κ.Ο  ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ με την εν λόγω πρόταση θα αποτελέσουν μπετόν αρμέ και θα  Ψηφίσουν κατά της πρότασης μομφής, θεωρούμε ότι η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει άλλοθι στην κυβέρνηση να ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ και φυσικά να καταστείλει μέσω της ψηφοφορίας τους όποιους (δήθεν) θύλακες αντιδρούντων βουλευτών στα μέτρα που πρόκειται να έρθουν προς ψήφιση στην Βουλή. Ως μάννα εξ’ ουρανού δίνεται η πρόταση μομφής της αντιπολίτευση στην ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ