ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.13

Άνοιξε επισήμως η "κερκόπορτα" για τους πλειστηριασμούς της α' κατοικίας - Έρχονται σκηνές Ισπανίας ..

 ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ 1.1.2014 .ΕΤΣΙ !ΘΑ "ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ "ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ" ΤΑ "ΚΟΡΑΚΙΑ" ,ΛΑΚΕΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΙΔΙΩΚΤΗΤΕΣ

 

 Οι πλειστηριασμοί ήταν το σχέδιο του Γιωργάκη!

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΤΟ "ΕΙΔΕ".... ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ "ΘΑ" ΕΡΘΕΙ....  ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ Ή ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ
 ================================================================
Προστασία από πλειστηριασμούς μόνο για φτωχούς και…«συνεργάσιμους» δανειολήπτες συμφώνησε η τρόικα με τις ψευδοκυβερνητικές παραδουλεύτρες της. Μετά από δύο ώρες συνάντησης του Χατζηδάκη με τους Τόμσεν και Μορς, τρόικα και υπουργείο Υπανάπτυξης κατέληξαν σε συμφωνία ότι θα προχωρήσει η άρση των πλειστηριασμών των ακινήτων, με κάποιες ρυθμίσεις προστασίας για συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες δανειοληπτών.

Με βάση όσα ανέφεραν παράγοντες του υπουργείου Υπανάπτυξης που μετείχαν στη σύσκεψη, διαφάνηκε κοινή διάθεση για να υπάρχει συμφωνία μέχρι τον Δεκέμβριο για μια σαφή απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Πηγές του protothema.g αναφέρονται σε μια πρώτη επαφή η οποία θα ακολουθήσει τουλάχιστον άλλη μία και για το τελικό σχέδιο απελεύθερωσης των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας που θα ολοκληρωθεί τις πρώτες ημέρες του επόμενου μήνα, κατά το οποίο θα επιχειρηθεί η εξαίρεση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Πάντως, το γεγονός ότι η τρόικα ζήτησε να υπάρξει «σιγή ασυρμάτου» για την πορεία και το περιεχόμενο των διαβουλεύσεων μόνο περαιτέρω προβληματισμούς μπορεί να επιφέρει. Μ'αυτά και μ'αυτά, παραμένουν εκκρεμή δύο ζητήματα που θα κρίνουν πολλά: οι ορισμοί δηλαδή του «συνεργάσιμου δανειολήπτη» και του «ελάχιστου ορίου αξιοπρεπούς διαβίωσης». Όπως συμβαίνει ανεξαιρέτως σε κάθε περίπτωση επιβολής νέου ολέθριου μέτρου που υποτίθεται ότι περιλαμβάνει "προστασία ευπαθών κοινωνικών ομάδων", το πλήγμα είναι σχεδόν καθολικό, με τους εξαιρουμένους να αποτελούν μικροσκοπική μειοψηφία (βλ. ενδεικτικά περιπτώσεις υποτιθέμενων εξαιρέσεων για χαράτσι ακινήτων, ρυθμίσεις εξόφλησης δανείων, ρυθμίσεις φορολογικών δόσεων κλπ.). Το ίδιο ακριβώς αναμένεται κι εδώ: οι ορισμοί του «συνεργάσιμου δανειολήπτη», του «ελάχιστου ορίου αξιοπρεπούς διαβίωσης» και του  «strategic defaulter (στρατηγικού...μπαταχτσή)», που κατά τη γνωστή τακτική των κουτοπόνηρων σαμαρικών μπαταχτσήδων χρησιμοποιούνται γενικόλογα, δεν αφήνουν περιθώρια ελπίδας. Όπου εφαρμόστηκαν "ελάχιστα όρια αξιοπρεπούς διαβίωσης" στην πραγματικότητα έπεσε πείνα για τους... "επιτηρούμενους" δανειζομένους, ενώ ο όρος "δανειζόμενοι μπαταχτσήδες" αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο brand...ρετσινιάς για αθώους συμπολίτες μας που απλά δεν μπορούν να ξεχρεώσουν τους τοκογλύφους στους οποίους υπέπεσαν (ακριβώς όπως ενοχοποιήθηκαν οι τυφλοί για να τσακιστούν επιδόματα, οι ανάπηροι για να κατακρεουργηθούν οι αναπηρικές συντάξεις κλπ.)
Εξάλλου, ποιος θα ορίσει το "ελάχιστο όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης"; Οι ανεπάγγελτοι προνομιούχοι χατζηδάκηδες, οι γερμανόδουλοι μπάτλερ πολυτελείας τύπου στουρνάρα ή μήπως οι μητσοτακοθρεμμένοι κρατικοδίαιτοι βουτυρομπεμπέδες; Αν είναι έτσι, ας βγάλουν έναν μ.ό. του δικού τους όρου διαβίωσης κι ας δώσουν... "άφεση" μέχρις εκείνου του ποσού. Πάντως και μόνο ότι βρίσκεται σε ισχύ η δέσμευση ότι "τα επιμέρους όρια θα τα θέσει προσωπικά ο πορδυπουργός" μάλλον προδιαθέτει για πολύ χειρότερες καταστάσεις απ'όσο βλέπουμε σε χώρες - θύματα των πλειστηριασμών όπως η Ισπανία: ο ακροδεξιός ανεπάγγελτος πολιτικάντης προοιωνίζεται αντιμετώπιση των ιδιοκτητών των σπιτιών ως... "καταληψιών". 
Πλην της άρσης στην α' κατοικία, βεβαίως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι, κατόπιν της σημερινής μαύρης συμφωνίας, ανοίγουν οι πλειστηριασμοί για παντός άλλου είδους ακίνητα. Εν ολίγοις, ψήθηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο αναδιανομής πλούτου στη χώρα, το οποίο συμπυκνώθηκε πρόσφατα από το νεοφιλελεύθερο τσιράκι, Χ.Κώνστα, ως "τέλος της μικρής ιδιοκτησίας". Μην ξεχνάμε ότι τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια έχουν ξεπεράσει τις 500.000, δηλαδή μιλάμε για 3 στα 4 επί του συνόλου των στεγαστικών, συνεπώς αντιλαμβανόμαστε ότι η νέα αυτή μορφή αφαίμαξης των Ελλήνων θα είναι μαζικότατη (συμπληρωματικά των υπολοίπων μορφών δήμευσης των σπιτιών μας: μονιμοποιημένο χαράτσι, κατάσχεση λόγω φορολογικών χρεών κλπ.)

Για το άλλο «καυτό θέμα» της διαπραγμάτευσης, δηλαδή των εμπορικών μισθώσεων, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Εκεί, μάλιστα, διαφαίνεται “ναυάγιο”, καθώς η τρόικα παρουσιάστηκε ανυποχώρητη και επέμεινε και πάλι σε πλήρη απελευθέρωση. Ο Χατζηδάκης αντέτεινε ότι για την κυβέρνηση δεν πρέπει να θιγούν αυτές που σήμερα βρίσκονται σε ισχύ, αλλά μόνο τις νέες μισθώσεις. Η καταληκτική συνάντηση για το θέμα αυτό θα γίνει την άλλη εβδομάδα. 
ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
(με πληροφορίες από http://www.protothema.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: