ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.11.13

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!! ΣΤΡΙΠ-ΤΙΖ ΚΟΥΒΕΛΗ - ΛΟΒΕΡΔΟΥ.

Κουβέλης - Λοβέρδος: Διερευνούν πεδίο σύγκλισης
ΜΕΤΑ "ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ"...

 Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε την άρνηση της Δημοκρατικής Αριστεράς να στηρίξει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ και άρα στηρίζει την κυβέρνηση, όπως και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδος.
Και απ'ότι φαίνεται, αν έχει να προσφέρει κάτι το θετικό η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα έχουμε αποκαλυπτήρια (ή αλλιώς στριπ-τιζ) στις κυβερνητικές πολιτικές εφεδρείες και συνεπώς ανάλογο "ψαλίδισμά" τους στο εκλογικό σώμα που έχει... αγριέψει πλέον
Όπως είπε ο Φ..Κουβέλης "η πρόταση αυτή δεν θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει προβλήματα".
"Αυτή την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται με τους δανειστές, που βρίσκονται σε εξέλιξη κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα, στην οικονομία και σε κάθε περίπτωση στην κοινωνία, μία πρόταση μομφής δεν θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει, νομίζω, προβλήματα. Είναι γνωστές οι διαφωνίες μας, οι αντιρρήσεις μας, οι αντιπαραθέσεις μας με αυτά που κάνει η κυβέρνηση, αλλά, από την άλλη πλευρά, επαναλαμβάνω, τα συγκεκριμένα ζητήματα, η συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα δεν επιτρέπει τακτικισμούς από καμιά πλευρά», επισήμανε ο κ. Κουβέλης.
Ο πρόεδρος της «Συμμαχίας για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε πως "όπως καταδικάζει ρητά και απερίφραστα όσα έγιναν στην ΕΡΤ έτσι καταδικάζει και το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρίσκεται σε αναντιστοιχία με τις ανάγκες του κόσμου".
Τα κομματικά Όργανα της «Συμμαχίας για τη Νέα Ελλάδα» θα συγκροτηθούν αύριο για να αποφασίσουν την τελική στάση του κόμματος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα καταψηφιστεί από τους κ.κ Λοβέρδο και Αηδόνη η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: