ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.11.13

ΔΕΝΔΙΑΣ, δηλαδή ΔΕΝ ΔΙΑφέρει από τους άλλους


Πρόσωπο των ημερών πάλι ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Νίκος Δένδιας, μιας και η ασφάλειά μας κατήντησε ζήτημα μαντεψιάς. Θα πάω μέχρι το περίπτερο, ας το παίξω 1 ότι θα γυρίσω σπίτι. Θα πάω μέχρι την κάτω πλατεία, καλύτερα 1-Χ. Θα πάω μέχρι τα Χαφτεία, μάλλον πάμε για 2.


του Στρατή Μαζίδη

Αυτή τη φορά δε γυάλισε με overlay το μεγάλο του μέτωπο αλλά είναι εξαφανισμένος. Σιγοψιθύρησε και εκείνη την κοτσάνα περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, οπότε μη τον είδατε.

Όμως όσο το σκέπτομαι, καταλήγω ότι ο κος Δένδιας δεν διαφέρει από το μ.ο. των συναδέρφων του. Άνθρωποι των λόγων και των εξαγγελιών, ανίκανοι να αναλάβουν μια θέση και να παρουσιάσουν έστω κάτι. Μάλλον χρυσό πιάνουν, σκ@τά γίνεται.

Τέλος πάντων.

Ας σταχυολογήσουμε ορισμένα πραγματάκια.

> Επινόησε τον Ξένιο Δία θέλοντας να μας πείσει ότι μαζεύοντας 6-7 χιλιάδες λαθρομετανάστες θα εξαφανίσει και το υπόλοιπο 1.500.000

> καθάρισε το κέντρο και σκόρπισε τους εξαθλιωμένους σε όλη την Αττική

> στοίβαξε πεινασμένους και απελπισμένους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης λες και είναι κούτες με αντικείμενα

> δραπέτευσαν κινηματογραφικά ή αν προτιμάτε με αντάρτικη επίθεση αλλοδαποί βαρυποινίτες και χρειάστηκαν μήνες για μαντρωθούν 2-3, να εκτελεστούν άλλοι 2-3 και να διαφύγουν οι υπόλοιποι.

> δεν περιόρισε στο ελάχιστο την εγκληματικότητα

> ανίκανος να διαχειριστεί αποτελεσματικά κρίσεις όπως αυτή που εξελίσσεται τώρα.

Το μόνο που κάνει καλά είναι οι δηλώσεις. Αν είναι δικές και αυτές. Και όχι όλες.

Σε κάθε περίπτωση το δάκτυλο του υπουργού στη φωτογραφία δείχνει προς κάποια κατεύθυνση. Αν είναι η πόρτα, καλά θα κάνει να κατευθυνθεί προς τα εκεί από μόνος του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: