ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.13

Δίωξη για πλημμέλημα στον Γιάννο Παπαντωνίου

Δίωξη για πλημμέλημα στον Γιάννο Παπαντωνίου
Για φοροδιαφυγή σε βαθμό πλημμελήματος διώκεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίνου, ύστερα από αίτημα της κ. Πόπης Παπανδρέου  προς τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.
Αντίθετα, η εισαγγελέας διαπιστώνει κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα για τη σύζυγο του πρώην υπουργού Σταυρούλα Κουράκου στην οποία εντοπίστηκε αδικαιολόγητο από τον φορολογικό έλεγχο ποσό 1,311 εκατ. ευρώ, το οποίο προέκυψε από τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ.
Τα νέα στοιχεία προέκυψαν από τον φορολογικό έλεγχο που έγινε στο ζεύγος Παπαντωνίου το διάστημα 2000 - 2010. Στο πλαίσιο του ελέγχου έγινε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στην Ελλάδα. Ειδικά για τον πρώην υπουργό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να αποκρύπτει φόρο της τάξεως των 80.000 ευρώ κάθε έτος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΣΔΟΕ που διενήργησε το σχετικό έλεγχο στο ζεύγος κατόπιν παραγγελίας της κ. Παπανδρέου. Η παραγγελία δόθηκε στο πλαίσιο των ερευνών για τα εξοπλιστικά, οι οποίες συνεχίζονται και αφορούν στην τελευταία δεκαετία. Μάλιστα, οι αρμόδιοι εισαγγελικοί λειτουργοί που τις διενεργούν έχουν ζητήσει και στοιχεία από το εξωτερικό κάποια εκ των οποίων έχουν αρχίσει να τους αποστέλλονται.
Το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ έχει διαβιβαστεί και στη ΔΥΟ Κηφισιάς και σύμφωνα με την νομοθεσία ο πρώην υπουργός αν καταβάλλει το ύψος των ποσών που φέρεται να απέκρυπτε, μπορεί να εξαλειφθεί η φοροδιαφυγή.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: