ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.11.13

Oι φόροι είναι το πρόβλημα και όχι η λύση


 

Δεν έχει τέλος η ευφυία των ανθρώπων που κρατάνε τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. Για κάθε πρόβλημα η απάντησή τους είναι διπλή: φόροι και απαγορεύσεις. Αφού για τρία χρόνια τώρα μας έχουν στραγγίξει με απανωτούς φόρους, όπως διαβάζω σχεδόν παντού, ύστερα από την περσινή αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης θέλουν τώρα να απαγορεύσουν τη χρήση των τζακιών. Δεν έχουν καταλάβει ότι οι φόροι είναι το πρόβλημα και όχι η λύση; Δώστε επιτέλους μια ανάσα στον κόσμο που δεν αντέχει άλλο. Μειώστε τους φόρους, αλλιώς αν συνεχίσουμε με αυτή τη λογική θα κατερρεύσει ότι έχει μείνει όρθιο. Και αν οι αρμόδιοι δεν ακούνε τις φωνές των πολιτών θα πρέπει τουλάχιστον να βλέπουν τι συμβαίνει.



Σώτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: