ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.13

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ "ΔΙΝΕΙ" ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ??

Με την εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στην ΕΡΤ, ολοκληρώθηκε η δεύτερη πράξη του σχεδίου της νεοφιλελεύθερης δικτατορίας στην Ελλάδα, καθώς δημιουργεί οριστικά ιστορικό προηγούμενο, ανοίγοντας τον δρόμο για την κατάργηση δημόσιων οργανισμών σε όλη την Ευρώπη, με συνοπτικές και αντιδημοκρατικές διαδικασίες. ( http://failedevolution.blogspot.gr/2013/06/blog-post_18.html)
Το μοντέλο ΕΡΤ εφαρμόστηκε ήδη στην Βαλένθια της Ισπανίας, καθώς ο δεξιός κυβερνήτης της αυτόνομης περιφέρειας Αλμπέρτο Φάμπρα ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης RTVV. (http://www.efsyn.gr/?p=145007)
Απ'ότι φαίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ περίμενε αυτή τη στιγμή προκειμένου να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, εν μέσω βεβαίως και των νέων εξωφρενικών απαιτήσεων των δανειστών. Η κυβέρνηση μοιάζει τόσο ανίσχυρη, αδύναμη και καταπονημένη, που φαίνεται να μην είναι διατεθειμένη ούτε καν να παίξει το θέατρο της διαπραγμάτευσης για πολλοστή φορά - πέρα από κάποιες σπασμωδικές αντιδράσεις - καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που θα το πιστέψουν.
Η νεοφιλελεύθερη δικτατορία δεν θέλει να σταματήσει εδώ το πείραμα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί και επιδιώκει να το επεκτείνει σε όλη την Ευρώπη. Έτσι, σε πρώτη φάση, αναμένεται μια συσπείρωση των βουλευτών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, προκειμένου η παρούσα κυβέρνηση να παραμείνει όρθια και να συνεχίσει να εκτελεί τις εντολές της νεοφιλελεύθερης δικτατορίας. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά την εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, με την οποία έσπευσε να υποστηρίξει πλήρως αυτή την κίνηση.
Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του γνωρίζουν ότι είναι μάταιο να υποστηρίζουν πλέον την “Σοσιαλιστική” του υπόσταση τη στιγμή που συναινούν σε νέα σκληρά μέτρα κατά της κοινωνίας και τη στιγμή που βλέπουν ότι στις δημοσκοπήσεις δεν φαίνεται κανένα ίχνος ανάκαμψης για το κόμμα. Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ είναι ουσιαστικά η οριστική δήλωση υποτέλειάς του στην νεοφιλελεύθερη ατζέντα. Ο καθηγητής Γιώργος Κατρούγκαλος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη, μίλησε χαρακτηριστικά για το τέλος της Σοσιαλδημοκρατίας, με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, ένα πιθανό σενάριο μετά την πρόταση μομφής, που εκτός απροόπτου θα επιτρέψει την διατήρηση της παρούσας κυβέρνησης στην εξουσία, είναι να βρεθεί στο στόχαστρο ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κατά του οποίου υπάρχουν στοιχεία τουλάχιστον για δύο μεγάλα ζητήματα, δηλαδή της υπόθεσης των υποβρυχίων και του χειρισμού της λίστας Λαγκάρντ.
Ίσως η πρόταση μομφής είναι η στιγμή που περίμεναν οι εκπρόσωποι της νεοφιλελεύθερης δικτατορίας στην Ελλάδα, για να θυσιάσουν τον Βενιζέλο και να κερδίσουν χρόνο για να εφαρμόσουν τα νέα μέτρα. Η νεοφιλελεύθερη δεξιά με κύριο εκπρόσωπο την ΝΔ, θα θελήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός, για να μετριάσει τις εντυπώσεις από την δικτατορική επέμβαση στην ΕΡΤ και να πουλήσει την εικόνα της αμερόληπτης παράταξης που δεν διστάζει να στείλει στην πυρά ακόμα και τα βασικότερα στελέχη των εταίρων της για χάρη της κάθαρσης, κρατώντας δήθεν ίσες αποστάσεις.
Από την άλλη, οι μάσκες πέσαν οριστικά και έτσι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που περιμένουν στη γωνία για να αναλάβουν την ηγεσία του κόμματος, θα συνδράμουν πρόθυμα, αφού γνωρίζουν ότι η ταμπέλα του “Σοσιαλιστή” είναι πια καμένο χαρτί γι'αυτούς. Το νέο μόρφωμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που θα προκύψει, θα επιχειρήσει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία, προκειμένου να ολοκληρώσει το νεοφιλελεύθερο πείραμα.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: