ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.13

Μέτρα τον Απρίλιο, ζητά η κυβέρνηση από την τρόικα

Μέτρα τον Απρίλιο, αντπροτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα
Την κατάθεση του προϋπολογισμού χωρίς πρόβλεψη για πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα αποφάσισε η κυβέρνηση προσπαθώντας να προλάβει πιέσεις από την τρόικα και για λόγους εσωτερικής πολιτικής. Παράλληλα υπόσχεται στους τροικανούς ότι αν τα μεγέθη δεν εξελιχθούν σύμφωνα με τις προβλέψεις να προσκομμίσει συμπληρωματικά μέτρα τον Απρίλιο. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να πείσει την τρόικα για την πολιτική βούληση στην εφαρμογή ξεχασμένων διαρθρωτικών μέτρων και παρεμβάσεων.
Στην ουσία η κυβέρνηση επικεντρώνει στη διαχείρηση του πολιτικού κόστους στο εσωτερικό και παίζει καθυτερήσεις με την τρόικα επιδιώκοντας βήμα-βήμα προσέγγιση, ενώ ακόμα δεν έχουν τεθεί σε εφαρμογή ψηφισμένα μέτρα και δεν έχουν εφαρμοστεί οι δεσμεύσεις του μεσοπρόθεσμου. Με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση επιδιώκει να συνδέση τη λήψη πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων με τις αποφάσεις για τη διαχείρηση/ελάφρυνση του χρέους, ενώ παράλληλα επιχειρεί να περιορίσει το πολιτικό κόστος.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί και η αλλαγή στάσης του ΔΝΤ, το οποίο παρακολουθεί με από απόσταση τη διένεξη Αθήνας-Βρυξελλών και αποφεύγει να τοποθετηθεί δημοσίως. Οπως φάνηκε από το τελευταίο Eurogroup η Ευρωζώνη έχει κρυφή ατζέντα την οποία και προωθεί εκβιαστικά, όπως και την έγκριση του κουρέματος καταθέσεων για τη διάσωση τραπεζών, κάτι που δεν ήταν σε θέση να αντιπαλέψει ο Γιάννης Στουρνάρας.
Η κυβέρνηση συνεχίζει να ποντάρει -στις διαπραγματεύσεις- στο οριακό πρωτογενές πλεόνασμα που προβλέπεται να επιτύχει το 2013 και το οποίο θα πιστοποιηθεί από τη Eurostat τον Μάρτιο. Βασιζόμενη στην αποδοχή αυτής της πρόβλεψης από την τρόικα κα το EWG επιχειρεί να μεταθέσεις τις συζητήσεις για πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα τον Μάρτιο όταν θα υπάρχουν δεδομένα από την εκτέλεση του προϋπολογισμού και τα στοιχεία της Eurostat για το 2013.
Στο πλαίσιο της βήμα-βήμα προσέγγισης η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ενδώσει στο θέμα των πλειστηριασμών εντάσσοντας στον σχετικό νόμο κοινωνικά κριτήρια. Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι με τη νέα ρύθμιση θα προστατεύονται οι δανειολήπτες που, αποδεδειγμένα, αδυνατούν να καταβάλλουν τις δόσεις για δάνειο πρώτης κατοικίας. 
Δεν θα ισχύει το ίδιο με όσους έχουν την δυνατότητα αποπληρωμής – όπως θα προκύπτει από τα εισοδήματά τους ή τις καταθέσεις τους ή από λοιπά περιουσιακά στοιχεία. 
Το νομοσχέδιο για τον νέο φόρο ακινήτων θα κατατεθει εντός των ημερών στη Βουλή, στη βάση της νέας απόφασης που παρουσιάσθηκε στις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Στο τέλος της διαπραγμάτευσης η κυβέρνηση θα ενδώσει εμμέσως, αίρωντας συγκεκριμένες ρυθμίσεις, για την απορρύθμθση των απολύσεων και την απελευθέρωση των μαζικών.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: