ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.13

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΟΙΡΑ" ΤΟΥ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... (ΚΟΙΝΗ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)


Τι είπε ο Πάγκαλος στο «Βήμα fm» όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ; «…Μπορεί να βγει και ο κ. Τσίπρας με 70%, οπότε εκεί, όσοι μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα και είμαστε νέοι – διότι εγώ δεν είμαι και δεν μπορώ να το κάνω και θα μείνω εδώ να υπομείνω τη μοίρα μου – θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε… Όσοι μπορούν να πάνε στο εξωτερικό, εγώ θα τους συμβούλευα να το κάνουν. Και αμέσως. Το βράδυ των εκλογών. Διότι θα διαλυθεί η χώρα. Το έχει ξανακάνει ο ελληνικός λαός αυτό. Έχει αυτοκτονήσει ξανά…».
Τι εννοούσε ο Θόδωρος με το τελευταίο, ότι ο ελληνικός έχει αυτοκτονήσει ξανά; Μήπως ότι έβγαλε πρωθυπουργό τον Γιώργο; Γιατί εμένα πήγε εκεί το μυαλό μου με το περί διάλυσης της χώρας… Και επίσης μαζί με τον Γιώργο ποιος ήταν στην επιχείρηση διάλυσης της χώρας; Μήπως ο ίδιος ο Θόδωρος; Μήπως;
Ροβεσπιέρος

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ !!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ... ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΣΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: