ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.13

Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Κατσέλη: Είχα δεχτεί πίεση από τις τράπεζες

Κατσέλη: Είχα δεχτεί πίεση από τις τράπεζες

«Ο κύριος Στουρνάρας πριν από μια εβδομάδα έλεγε το αντίθετο» σχολίασε η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας», Λούκα Κατσέλη στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου στον Real fm, σχετικά με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών υπό προϋποθέσεις στο οποίο προσανατολίζεται η κυβέρνηση παρακάμπτοντας ουσιαστικά τον νόμο Κατσέλη που επιτρέπει σε όσους έχουν οφειλές προς τις τράπεζες και αδυνατούν να τις ρυθμίσουν, να προσφύγουν δικαστικά για να προστατεύσουν την πρώτη κατοικία.

«Είχα δεχτεί πιέσεις από τις τράπεζες» παραδέχτηκε η ίδια γιατί αυτό που ενδιαφέρει τις τράπεζες, εξήγησε, είναι να βγάλουν κέρδη με την τιτλοποίηση των ακινήτων που όμως υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί μια νέα φούσκα στην αγορά.

«Η τρόικα είναι ο διαμεσολαβητής» ανάμεσα στις τράπεζες και την κυβέρνηση υποστήριξε η κυρία Κατσέλη.

www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: