ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.13

Όταν δεν πατάνε επί πτωμάτων κάθονται επάνω τους! ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μαργαρίτας προς “Γιωργάκη”


3 Νοέμβρη 1968
Η βασιλομήτωρ Μάργκαρετ Τσαντ-Παπανδρέου είχε προκαλέσει παγωμάρα και αποτροπιασμό στην Ελλάδα όταν οι εφημερίδες της εποχής την έδειχναν καθισμένη πάνω στο φέρετρο του Γεωργίου Παπανδρέου να χαιρετά τα πλήθη!
Η φωτογραφία δεν βρίσκεται πλέον παρά μόνο σε ιδιωτικές συλλογές και στον Makiavelis. Τέτοιοι άνθρωποι κυβερνούν την Ελλάδα.
Όταν δεν πατάνε επί πτωμάτων κάθονται επάνω τους!
Αναρτήθηκε από ΜΑΚΙΑΒΕΛΗΣ
“ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μαργαρίτας προς Γιωργάκη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” και στην εσωτερική σελίδα 4 αυτού, δημοσίευσε ενυπογράφως άρθρο υπό τον υπέρτιτλο “ντοκουμέντο της Λιάνας Κανέλλη” και τον τίτλο “Γιώργο μου, όταν γίνεις πρωθυπουργός”, όπου περιέλαβε σε ελληνική μετάφραση, ολόκληρο σχεδόν το κείμενο της από 9 Απριλίου 1998 ηλεκτρονικής και στην αγγλική γλώσσα συντεταγμένης επιστολής της ενάγουσας προς τον υιό της Γεώργιο Παπανδρέου, αναπληρωτή τότε (1998) Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος, η οποία είχε αποσταλεί στον -παραλήπτη της με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) και είχε αποκτηθεί, κατά παραβίαση του απορρήτου της, από τρίτο μη διάδικο (χάκερ), μέσω διαδικτύου και με ηλεκτρονική διάρρηξη του μυστικού κωδικο πρόσβασης του ηλεκτρονικού αρχείου επιστολών της ενάγουσας, ως και αυτούσια αποσπάσματα της εν λόγω επιστολής στην αγγλική γλώσσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: