ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.13

Άδωνι, τους γιατρούς εσύ θα τους αξιολογείς;


Photo for this article
Στο στόχαστρο της ιατρικής κοινότητας μπαίνει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από σειρά αντιφατικών δηλώσεων σχετικά με το μέλλον των γιατρών του ΕΟΠΥΥ.
Μιλώντας τη Δευτέρα στο Mega, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο ΕΟΠΥΥ δεν χρειάζεται 200 πλαστικούς χειρουργούς, ότι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ θα περάσουν από αξιολόγηση, αφήνοντας να εννοηθεί πως όσοι «περισσεύουν» θα μείνουν εκτός συστήματος.
«Η πρώτη εικόνα που έχουμε είναι ότι στην πρωτοβάθμια περίθαλψη υπάρχουν 200 πλαστικοί χειρουργοί. Είναι δυνατόν να χρειαζόμαστε στον ΕΟΠΥΥ 200 πλαστικούς χειρουργούς; Θα μείνουν στο σύστημα είκοσι πλαστικοί», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Ανατροπή», διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται να χαθεί ούτε μία θέση γιατρού σε αριθμούς.
Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε, όμως: «… δεν θα κρατήσουμε τους ίδιους».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Μιχάλης Βλασταράκος, του υπενθύμισε ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Υγείας έλεγε ότι δεν θα γίνει ούτε μία απόλυση στο χώρο της Υγείας.
«Τώρα μιλάτε για αξιολόγηση αφήνοντας το παράθυρο ανοιχτό» είπε ο κ. Βλασταράκος.
Στην ίδια εκπομπή, σε ερώτηση του καρδιολόγου, προέδρου του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Ηλίας Σιώρας τι μέλλει γενέσθαι με τον προϋπολογισμό του 2013 που έχει σχεδόν δαπανηθεί, ο υπουργός Υγείας είπε ότι κάποια κενά καλύπτονται με κονδύλια του 2014.
Ο κ. Σιώρας είπε στον κ. Γεωργιάδη ότι ο «Ευαγγελισμός» έχει δαπανήσει το 97% του προϋπολογισμού του για το 2013 σε φάρμακα και υλικοτεχνική υποδομή και προειδοποίησε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση υπάρχει κίνδυνος στις αρχές του νέου έτους να μην μπορούν να γίνουν χειρουργεία στον «Ευαγγελισμό».
Απαντώντας στην προειδοποίηση του κ. Σιώρα, ο υπουργός είπε: «Πάτε στοίχημα ότι δεν θα γίνει αυτό που λέτε;».


mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια: