ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.13

Έγγραφο Αθανασίου για τη δικαστική πορεία της υπόθεσης του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ




«Περατώθηκε η κύρια ανάκριση»

Έγγραφο για τη δικαστική πορεία της υπόθεσης που αφορά τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για «παραποίηση των στατιστικών στοιχείων της ελληνικής οικονομίας», απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου. Ενημέρωση είχε ζητήσει από τον υπουργό Δικαιοσύνης ο βουλευτής της ΝΔ, Δάνης Τζαμτζής.
«Σχετικά με τη δικαστική πορεία της υπόθεσης που αφορά τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, θέτουμε υπόψη σας ότι, σύμφωνα με το υπ΄ αριθ. 58766/23-10-2013 έγγραφο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, για την εν λόγω υπόθεση περατώθηκε η κύρια ανάκριση και, κατόπιν υποβολής της δικογραφίας αρμοδίως από τον Ανακριτή στον Εισαγγελέα Εφετών, αυτή έχει ήδη ανατεθεί σε Εισαγγελικό Λειτουργό προς μελέτη και υποβολή τής κατά νόμο προτάσεως στο αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών» ενημερώνει τον βουλευτή ο υπουργός Δικαιοσύνης, στο έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις αρχές Νοεμβρίου.
Ο κ. Τζαμτζής, στην ερώτησή του, μεταξύ άλλων, ρωτούσε «ποια είναι η πορεία της υπόθεσης, της ποινικής δίωξης του κ. Γεωργίου, για μια τόσο σημαντική υπόθεση όπως είναι η με πρόθεση παραποίηση των στατιστικών στοιχείων της ελληνικής οικονομίας, ώστε μαζί με τον υπόδικο Παπακωνσταντίνου, υπουργό Οικονομικών, αμέσως μετά τις εκλογές του 2009, να επιρρίψουν ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ότι χρέωσαν τη χώρα και να γίνει έτσι πιο εύκολη η ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: