ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.13

Είμαστε το MONO κράτος που τιμά τους δολοφόνους του....




Τιμήθηκε ξανά ο δολοφόνος…

Τελετές μνήμης του αρχιφασίστα γενοκτόνου Μουσταφά Κεμάλ έγιναν και φέτος τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο βέβαια και στην Κομοτηνή…

Φέτος ήταν η 75η επέτειος από τον θάνατο του Μουσταφά Κεμάλ και φυσικά τιμήθηκε με λαμπρότητα όχι μόνο σε όλη την τουρκική επικράτεια, αλλά στα μέρη μας, σε τελετές που διοργάνωσαν τα τουρκικά προξενεία Κομοτηνής και Θεσσαλονίκης.

Στην Κομοτηνή αρχικά, η τελετή οργανώθηκε στην αυλή του προξενείου με μεγάλη συμμετοχή από τους τοπικούς μεγαλοχαφιέδες της Άγκυρας (ψευτομουφτήδες, τουρκοδημαρχαίους, πρώην βουλευτές, προέδρους και διοικούντες συλλόγων, πολιτευτές και άλλους παρατρεχάμενους). Βασικό χάπενινγκ η ανάγνωση ποιημάτων σχετικών με τον Κεμάλ από 2 μικρούς μαθητές και από τον ερευνητή Ριζά Κιρλιντοκμέ, ενώ μετά ακολούθησαν οι ομιλίες από τον ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ (1ηφωτογραφία),τον πρόεδρο της παράνομης «Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης»Σαμή Τοραμάν και τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Και όπως μας ενημερώνει η τουρκοφυλλάδα «Μιλλέτ», «η τελετή περατώθηκε με μνημόσυνο που έγινε για την ψυχή των ηγετών και των συμπολεμιστών τους που αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωή τους για τον τουρκισμό και το Ισλάμ».


Όσο για τη Θεσσαλονίκη, στην εκεί τελετή μετείχαν και κάμποσοι Τούρκοι μουσαφίρηδες (λογικό, χάρη και στον μύθο για το δήθεν σπίτι του Κεμάλ), όπως ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου (2ηφωτογραφία), ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς, ο πρόξενος ΘεσσαλονίκηςΤουγρούλ Μπιλτεκίν, αλλά και βουλευτές, δήμαρχοι και εκπρόσωποι συλλόγων από την Τουρκία.


Όπως μάς ενημερώνει πάντως το ιστολόγιο tourkikanea.gr, σε δημοσίευμα του πρακτορείου Αnadolu για το ίδιο θέμα, μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «Μαθητές από διάφορα σχολεία Τουρκίας και Ελλάδας που μετείχαν στην τελετή, φώναξαν το σύνθημα ¨Είμαστε στρατιώτες του Ατατούρκ¨ και ανέγνωσαν τον όρκο των μαθητών».

Οπότε εύλογα αναρωτιέται ο διαχειριστής του ιστολογίου: «Σκεφθείτε τι είχε να γίνει αν στην Ελλάδα, σε κάποια π.χ. γιορτή σχολείου, οι δάσκαλοι έβαζαν τα παιδιά να φωνάξουν πως ¨Είμαστε στρατιώτες του Κολοκοτρώνη¨. Τι είχαν να ακούσουν»!

Πράγματι, ανατριχιάζουμε και μόνο στην ιδέα…

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: