ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.13

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ»…Ο THOMSEN ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ !!!




Σε «αναγνώριση» των αγώνων του Πολυτεχνείου θα προβεί ο επικεφαλής της ΤΡΟΪΚΑ κ. ΤΟΜΣΕΝ με την «απόφαση» του να καταθέσει στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου.
Σημαντική είναι η συνοδεία του που θα αποτελείται από τους « αγωνιστές» της απελευθέρωσης των λαών ντόπιους παράγοντες και σημερινούς βοηθούς του, αξιότιμους κ.κ  ΜΑΣΑΡΑ,ΤΣΟΥΡΝΑΡΑ,ΡΒΟΥΤΣΗ, ΤΣΑΪΚΟΥΡΑ, και γενικά όλους τους σημερινούς προστάτες του Ελληνικού λαού, χωρίς βέβαια να λείψει και ο ηγεμόνας της Αθήνας κ. ΜΑΚΙΝΗΣ.


Το στεφάνι θα το επιμεληθούν τα συνδικαλιστικά όργανα της χώρας τα οποία θα παρασταθούν δημιουργώντας διάδρομο τιμής στον ΤΟΜΣΕΝ στο χώρο του Πολυτεχνείου χειροκροτώντας τον την στιγμή της κατάθεσης, με επικεφαλής τον  αρχηγό  τους κ.κ. ΝΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ.
Απαίτηση του κ. ΤΟΜΣΕΝ είναι τα μεγάφωνα να μην παιανίζουν τον εθνικό μας ύμνο αλλά τον νέο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΜΝΟ που από πληροφορίες είναι  παραλλαγή της «βάστιγκας» του ΧΙΤΛΕΡ.  
Επίσης απαίτηση του κ. ΤΟΜΣΕΝ είναι να μην υπάρχει άλλος κόσμος γύρω γιατί θα πρέπει να ευρίσκεται η στην δουλειά του η στο σπίτι του για λόγους οικονομίας.




ΣΣ:τρολαρισμα μέχρι "θανάτου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: