ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.12.13

Μάλιστα. Μάθαμε ότι ο Τομπούλογλου ήταν διορισμένος και στην Εθνική. Για τα 3 εκ. του ΕΣΠΑ θα μιλήσουμε;



550_334_192344 

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Τομπούλογλου απολύεται και από την Εθνική τράπεζα στην οποία ήταν διορισμένος. Διαμάντι πραγματικό.

Παμε τώρα και στα χοντρά; 3 εκατομμύρια ήταν η προγραμματάρα του ΕΣΠΑ που υπέγραψε η συμμορία Παπανδρέου για αυτές τις θεάρεστες δράσεις τύπου “πρόληψη παιδικής παχυσαρκίας”.

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ο έλεγχος για το που πήγαν τα λεφτά, ποιοί τα πήραν, πόσοι “Τομπούλογλου” ήταν στο κόλπο και βέβαια, να μας πει ο κύριος Λοβέρδος και οι δύο σοφοί καθηγητές που έστησαν το πρόγραμμα εάν μπάζει. Όχι σε εμάς, στην δικαιοσύνη.

Αρκετά με τα ψιλικά.

ΥΓ. Το ότι ένας άνθρωπος με τις βαρύτατες καταγγελίες που τον βάρυναν από το 2000, ανέλαβε την ευθύνη παιδιών, προφανώς δεν συγκινεί κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: