ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.12.13

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ! ΔΗΘΕΝ "ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝΑΣΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΕΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑΣ

Ρύθμιση "ανάσα" για τους δανειολήπτες προσφέρουν διατάξεις του νόμου για τους πλειστηριασμούς ακινήτων. ΛΕΝΕ ότι στο πλαίσιο του νομοσχεδίου παρέχεται η δυνατότητα προστασίας έναντι των πλειστηριασμών στο 70%-80% των κόκκινων δανείων. ΚΑΙ σαφώς κατόπιν της νέας νομοθεσίας οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ  αλλά και τολμούν να ανακοινώνουν ότι ο νόμος έκτρωμα  κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση καθώς «θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι».
Με λίγα λόγια θα γίνει πράξη αυτό που διαμήνυε η κυβέρνηση. Θα τεθούν στο στόχαστρο οι μπαταχτσήδες, δηλαδή όλοι που δεν έχουν  την οικονομική δυνατότητα να τακτοποιούν τις οφειλές τους.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο θα παρέχεται η δυνατότητα εντός δύο μηνών από την εκκίνηση της διαδικασίας του πλειστηριασμού και την επίδοση προς εκτέλεση της επιταγής, να προστρέξει ο οφειλέτης και να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση που θα του επιτρέψει την προστασία της πρώτης κατοικίας.
Η ένταξη στη ρύθμιση, σύμφωνα με την Καθημερινή, γίνεται με μια απλή δήλωση με τα πλήρη στοιχεία του οφειλέτη, αλλά και με την λεπτομερή αναγραφή των κινήσεων λογαριασμού που ξεπερνούν το ποσό των 1.000 ευρώ τους τελευταίους 24 μήνες πριν από την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης.
Ποιους αφορά η ρύθμιση
Η προστασία της πρώτης κατοικίας αφορά κάθε τύπου οφειλή – είτε αυτή είναι προς τράπεζα είτε όχι. Δεν παρέχεται για οφειλές που προέκυψαν από αδικοπραξία που διεπράχθη με δόλο, από διοικητικά πρόστιμα, χρηματικές ποινές, φόρους και τέλη προς το Δημόσιο και τους ΟΤΑ, τέλη προς ΝΠΔΔ και εισφορές προς Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης ή οφειλών που προέκυψαν από χορήγηση δανείων από Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
Προϋποθέσεις υπαγωγής είναι η αντικειμενική αξία της κύριας κατοικίας του να μην ξεπερνά τις 200.000 ευρώ. Το καθαρό οικογενειακό του εισόδημα (χωρίς τις κρατήσεις για ασφαλιστικά ταμεία, φόρο εισοδήματος και εισφορά αλληλεγγύης) να μην υπερβαίνει τις 35.000 ευρώ. Και η συνολική αξία της κινητής και ακίνητης περιουσίας του να μην ξεπερνά τις 270.000 ευρώ, από την οποία το σύνολο των καταθέσεων και κινητών αξιών του οφειλέτη να μην υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: