ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.12.13

"ΤΡΟΜΟΣ" ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ!!! ΥΠΟ ΤΟΥ "Ο ΦΟΦΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ" Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ" ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ

... Ανεξάρτητα της αλήθειας ή μη όσον αφορά την "ανακάλυψη" της συνεννόησης ΠΟΛΥΔΩΡΑ και ΚΑΜΜΕΝΟΥ για την προσχώρηση του πρώτου στους ΑΝ.ΕΛ. εκείνο που είναι εξόφθαλμο και αβίαστα αναδύεται εκ της αναρτήσεως του φιλομνημονιακού blog ΑΝΤΙΝΕWS είναι ο "φόβος" της επίσημης ένταξης του εκφραστή της λαϊκής δεξιάς Πολύδωρα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Κατόπιν της διαγραφής Πολύδωρα από τις τάξεις της ΝΔ μετά την καταψήφιση του Νομοσχεδίου έκτρωμα από τον τέως Υπουργό για την δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων,  η λάσπη και η λοιδορία στο πρόσωπο του εκφραστή της λαϊκής δεξιάς αλλά και του ιστορικού στελέχους του κόμματος ξεκίνησε από την πρώτη μέρα με πλήθος στελεχών να κανιβαλίζουν την στάση Πολύδωρα. Σίγουρα δεν αρκεί μόνον αυτό !! Εκτός των κραυγών πρέπει να "κλείσουν" όλα τα μέτωπα και φυσικά το πιο επικίνδυνο για το απόκομμα της ΝΔούλας. Η ΔΙΑΡΡΟΉ ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
Δυστυχώς για την ΝΔ ότι και να χρησιμοποιήσουν ΤΟ τραύμα της είναι χαίνον  και η αιμορραγία της ακατάσχετη κατόπιν της ψήφισης του νομοσχεδίου εκτρώματος!!!  ανεξάρτητα από την καταγγελία και καταψήφιση αυτού από τον Βύρων Πολύδωρα.
Εκείνο που δεν λαμβάνεται υπόψιν είναι ότι ο Βύρων Πολύδωρας μπορεί μεν να είναι εκείνος  που ψήφιζε και στήριζε την Μνημονιακή κυβέρνηση αλλά δεν είναι ο καθένας Βουλευτής το κάθε στέλεχος ..... είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ και της ΝΔ και ως ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ "ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ
Είναι γνωστό δε ότι η βάση του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. είναι εκείνη που αποφασίζει. Πλήθος τα παραδείγματα όπως ο κ Νικολοπουλος ο οποίος αν και παραιτήθηκε από υπουργός καταγγέλοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό για οσφυοκάμπτη , παραόλα αυτά δεν έγινε δεκτός από την βάση των ΑΝ.ΕΛ. επειδή πριν την παραίτηση του είχε στηρίξει Μνημόνια. Επίσης η ομάδα Ροντούλη η οποία "πλεύρισε" τον Καμμένο αλλά τελικά ούτε αυτή έγινε δεκτή επειδή η βάση αντέδρασε.
ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ " ΠΟΛΥΔΩΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ ...... ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ANTINEWS

«Όσοι ψήφισαν το μνημόνιο είναι δωσίλογοι» – Πάνος Καμμένος
«Όσοι ψήφισαν τα μνημόνια κάνουν τους αντιστασιακούς» – Πάνος Καμμένος
«Όσο ψηφίζουν μνημόνιο και όσο δέχονται στα υπουργικά τους γραφεία τους επιτρόπους, κατά παράβαση του συντάγματος, δεν υπάρχει περίπτωση καμίας συνεργασίας ποτέ» – Πάνος Καμμένος
«Έχει ήδη ξεκαθαριστεί προς κάθε κατεύθυνση από το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΛ ότι το κίνημά μας δεν πρόκειται να συνεργαστεί σε καμία περίπτωση με μνημονιακά πολιτικά κόμματα όπως είναι η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αλλά και με βουλευτές που ψήφισαν τα Μνημόνια» – Νότης Μαριάς κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
Όλα αυτά τα θυμίζουμε για να μη νομίζουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι τρώμε το χόρτο τη λησμονιάς και θα ξεχάσουμε όλα όσα έχουν πει κατά καιρούς.
Διότι, το antinews μαθαίνει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία του κ. Καμμένου με τον «αντιστασιακό» Βύρωνα Πολύδωρα, ώστε να μπει στις επόμενες εκλογές επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ.
Μα ο Βύρωνας δεν ψηφίζει τόσο καιρό τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους; Ο «Σαμουράι» της ΝΔ δεν ήταν αυτός που στήριξε μέχρι προχθές τη «μνημονιακή» κυβέρνηση; Πώς τώρα ο κ. Καμμένος θα τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο; Και μήπως η… σθεναρή στάση του κ. Πολύδωρα προχθές ήταν συμφωνημένη και εκ του ασφαλούς; Μήπως δηλαδή είχε κλειστεί ήδη το deal με τον Πάνο Καμμένο ώστε να μη χάσει η Ελλάδα τον κολοσσό της πολιτικής, τον στρατηγό άνεμο»;
Τώρα κ. Πολύδωρας δεν είναι προδότης της πατρίδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: