ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.09

ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ..."ΠΕΙΝΑ"!!!! ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΖΩΟΚΛΟΠΗ


«Επιδρομές» αλλοδαπών σε στάβλους και κοτέτσια, απ’ όπου άρπαζαν κότες και αρνιά. Οι κάτοικοι των χωριών αγανακτισμένοι ζητούσαν την προστασία της Αγροφυλακής και της αστυνομίας, ενώ είχαν ενταθεί και τα μέτρα φύλαξης από τους ίδιους αφού όπως σημειώναμε και τότε, οι αλλοδαποί που εγκαταστάθηκαν για τα καλά στην περιοχή μας οι περισσότεροι απλώς μένουν αφού δεν υπάρχουν δουλειές για όλους και η πείνα τους οδηγεί σε παράνομες πράξεις.

Το δημοσίευμα εκείνο αφύπνισε τις αρμόδιες αρχές και προχθές συνοριοφύλακες, έπιασαν στα «πράσα» αλλοδαπό που έκλεψε αρνί, το οποίο έσφαξε και τεμάχισε! Συγκεκριμένα και όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Δ/νση Περιφέρειας Ηπείρου «Την Τετάρτη 18-2-2009 και ώρα 17.00, στους Πλησιούς Άρτας, συνοριακοί φύλακες του Τ.Δ.Λ. Άρτας συνέλαβαν ένα αλλοδαπό γιατί αφαίρεσε από στάβλο ημεδαπού ένα αρνί και στη συνέχεια το έσφαξε και το τεμάχισε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ το κρέας που κατελήφθη να κατέχει κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη, από το Τ.Α. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση».
Το γεγονός αυτό, της σύλληψης δηλαδή αλλοδαπού για το συγκεκριμένο αδίκημα, αποδεικνύει πως η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο, αφού από το ένα μέρος υπάρχουν οι πεινώντες αλλοδαποί, χωρίς ουσιαστικά καμία μέριμνα από τις κυβερνητικές και άλλες αρχές και από την άλλη οι κάτοικοι της υπαίθρου που καθημερινά βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση είτε να βλέπουν τα ζώα τους να χάνονται, είτε είναι αναγκασμένοι για λόγους που οι ίδιοι δεν φταίνε να μην ησυχάζουν ολόκληρο το 24ωρο.

ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: