ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.09

Εύλογο Ερώτημα… που βρίσκουν τα λεφτα?

































































Πολλές φορές προχωρώντας στο δρόμο, πατησιών, Εξάρχεια, Πειραιά και γενικά σε πολλές περιοχές της Αθήνας αλλά και τις Ελλάδος βλέπουμε αφίσες κολλημένες σε πολλά σημεία στην διαδρομή μας και δεν δίνουμε σημασία....

Θα θέλαμε στην επόμενη βόλτα σας να προσέξετε ΟΧΙ! Το κείμενο και το μήνυμα γιατί αυτό είναι ίδιο σχεδόν σε όλες (βία, μίσος προς τον Έλληνα, παραπληροφόρηση κ.λ.π) αλλά από ποιο χώρο προέρχονται.

Όταν τις κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε ότι το 70% είναι των αναρχικών (και καλά) μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις γνωστές άναρχο-συνιστόσες τους, το 25% του ΚΚΕ (που σαφώς έχει πολύ ποιο σοβαρή παρουσία) και ΟΛΑ! Τα υπόλοιπα κόμματα μαζί έχουν το 5%!!!

Αφιερώστε 5 λεπτά από την πολύτιμη σκέψη σας και αναρωτηθείτε, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ???

Πήγατε ποτέ σαν ιδιώτες να τυπώσετε 100 αφίσες ή φυλλάδια?

Έχετε αναρωτηθεί πόσο είναι το κόστος για να δημιουργηθούν (Σχεδιασμός, εκτύπωση κ.λ.π.)?

Ατελείωτο πανάκριβο προπαγανδιστικό υλικό, πολλές φορές εντελώς ηλίθιο απλά για να εκφράσουν μίσος τυφλό!

Ποίος μηχανισμός είναι αυτός που τις κατασκευάσει και τις κολλάει τόσο γρήγορα ανάλογα με την περίσταση (Θυμάστε με τον Αγ. Παντελεήμονα, μέσα σε 2 μέρες γέμισαν με αφίσες τρομοκρατίας εναντίων των κατοίκων όλους τους δρόμους)

Προσέξτε ορισμένες από αυτές που φωτογραφίσαμε (και έχουμε 10δες και σε ορισμένες με αυτούς που τις κολλάνε ) κολλημένες στο δρόμο, προσέξτε την ποιότητα, όλες διαφορετικές μεταξύ τους, έγχρωμες, ατελείωτες και μάλιστα οποιοσδήποτε κολλήσει από πάνω, αστραπιαία ξανά κολλάνε από πάνω τις ίδιες οι με άλλο θέμα!

Μιλάμε για κοστολόγια χιλιάδων �, και εύλογα ερωτήματα δημιουργούνται στον απλό νου!

Που βρίσκουν οι υποτιθέμενοι άνεργοι, κατατρεγμένοι, αδικημένοι, φτωχοί, λαθρομετανάστες, που δεν έχουν στον Ήλιο μοίρα (και φοράνε μπουφάν 300 � όταν πετάνε μολότοφ) ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ για να έχουν τέτοιο μηχανισμό παραγωγή τόσων ακριβών αφισών μόνο για να σπείρουν την τρομοκρατία και το μίσος προς τον Έλληνα?

Προσθέστε τώρα και τα διαφόρων ειδών έντυπα (που είναι χιλιάδες και πανάκριβα), πανό! Ηχητικές εγκατάστασης στις παράνομες αντί-συγκεντρώσεις, τώρα και νέα μόδα μαζεύουν λαθρομετανάστες τους ταΐζουν και μετά τους στέλνουν σαν πρώτη γραμμή να χτυπάνε όποιους Έλληνες τολμάνε να μιλήσουν (το είδαμε στον Αγ. Παντελεήμονα)…

Αν τα βάλουμε όλα κάτω και τα σκεφτούμε απλά, καθημερινά, λογικά θα καταλήξουμε ότι κάποιος «χώνει» πολύ ευρόπουλο για να μας κάνει πόλεμο αφανισμού, από το τι θα σκεφτούμε έως και επιθέσεις εναντίων ζωής σε απλούς πολίτες!

Ηλίθια και ανώφελα ελπίζουν! Και ενέσεις αναρχοσυριζομακαλίτιδας να μας κάνετε στον ύπνο μας, πάλι θα φάτε «πόρτα», και σύντομα θα φάτε και «πόρτα» στην Βουλή και στον δρόμο από τον κόσμο που σας κατάλαβε και σας σιχάθηκε!


Elliniko DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια: