ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.2.09

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ...


Για ακόμα μια φορά ήμασταν εκεί. Πλάι στα αδέλφια μας... Πλάι σ' αυτούς που αρνούνται να ξεχάσουν την ιστορία και τους αγώνες των πατεράδων και παππούδων τους για ένωση και λευτεριά. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν η ιστορική επέτειος της κήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου το 1914. Ο Βορειοηπειρωτικός Αγώνας - αγώνας ολόκληρου του Ελληνισμού - αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα για το τί μπορούν να καταφέρουν οι Έλληνες που διεκδικούν έστω κι αν έχουν απέναντί τους το κακομοιριασμένο Ελλαδίτικο κράτος και την αδιαφορία του. Οι Βορειοηπειρώτες και οι Ελλαδίτες συμπολεμιστές τους κατάφεραν τότε αρχικά στα πεδία των μαχών και αργότερα μέσω της διπλωματίας να κρατήσουν ζωντανό το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα την ώρα που όλη η απόπειρα έδειχνε να είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: