ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.09

Στο αντάρτικο η Κρήτη για τα διαιτητικά αίσχος: «Ανεπιθύμητη στο Ηράκλειο η Εθνική Ελλάδος»!

Ανεπιθύμητη χαρακτήρισε την Εθνική ομάδα στο Ηράκλειο ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ «Κρήτες», με αφορμή τη διαιτησία στην αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. «Είστε οικτρά γελασμένοι , αν νομίζετε ρίχνοντας τον ΟΦΗ μας στην Β εθνική θα εξυγιάνετε το σάπιο ποδόσφαιρο σας ξεχάστε το. Να πάει να παίξει στην Τρίπολη στην Λιβαδειά των κουμπάρων ή στο Καραϊσκάκη του», αναφέρεται μεταξύ άλλων.
«Προς ΕΠΟ Super League και όποιον νομίζει ότι τον αφορά αν νομίζετε κύριοι εάν και αυτός ο τίτλος δεν σας αξίζει ότι είμαστε ξεγραμμένοι είστε οικτρά γελασμένοι , αν νομίζετε ρίχνοντας τον ΟΦΗ μας στην Β εθνική θα εξυγιάνετε το σάπιο ποδόσφαιρο σας ξεχάστε το. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο κόσμος και πολλοί θα χάσετε τον ύπνο σας κουμπάροι – θειοι – υπάλληλοι και όποιος πάει κόντρα στο λαϊκό αίσθημα που θέλει τον ΟΦΗ μας καθαρό στην Α εθνική. Ο κόσμος του ΟΦΗ και της ΚΡΗΤΗΣ γενικότερα δεν αντέχει την αδικία και την κακομοιριά . Μετά τα τελευταία γεγονότα την εντεταλμένη υπηρεσία που εκτέλεσε ο Ζωγράφος , την ιστορία με τους αγρότες μας στον Πειραιά μας δείχνουν ότι μας έχουν γραμμένους ως ΚΡΗΤΗ , γι αυτό λοιπόν και εμείς κρίναμε ως ανεπιθύμητη την εθνική ομάδα στο Ηράκλειο. Να πάει να παίξει στην Τρίπολη στην Λιβαδειά των κουμπάρων ή στο Καραϊσκάκη του……..., το ίδιο κάνει, εδώ ΟΧΙ. Ξυπνάτε όλοι δεν βρέχει μας φτύνουν , όποιος συνεχίσει να κοιμάται είναι συνένοχος .
Υ.Γ Λαέ του ΟΦΗ συσπειρώσου και μείνε ενωμένος».
http://bet-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: