ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.2.09

Όταν ένα blog κλείνει, ανοίγει μια πόρτα στην δικτατορία της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και των διαπλεκόμενων μέσων.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε, σε νέα έκδοση ένα νέο είδους, αλλά παλαιό σε σύλληψη, περίεργο φασισμό ο οποίος τουλάχιστον είναι απαράδεκτος στην εποχή μας.


Η κατ΄επίφαση δημοκρατία που ζούμε, σε μια υποτιθεμένη ελευθερία της πληροφορίας και της άμεσης επικοινωνίας, ενισχύεται μέσα σε ένα φαύλο κύκλο, δυστυχώς και από ανυποψίαστους πολίτες, οι οποίοι συμμετέχουν είτε άθελα τους παρασυρόμενοι στη νέα σχολή οπαδοποίησης της ΜΗ σκέψης, είτε ενεργούμενοι μέσα από μία λαθεμένη εκδικητική αντίληψη φίμωσης της άλλης άποψης.


Ενδεικτικά αναφέρω ότι στο βρώμικο πόλεμο που εξακολουθεί να υπάρχει στο διαδίκτυο, εκτός των άλλων άρχισε να ενεργοποιείται και η "προειδοποίηση περιεχομένου", με τελευταίες αναφορές στα Blogs : dr Seeng και Pressmme.


Υποψιαζόμαστε γενικά και αόριστα αλλά τελικά μαθαίνουμε πάντα τη Μισή Αλήθεια.


Η πρώτη παραδοχή της αλήθειας πρέπει είναι η σωστή αντίδραση της Google που μας φιλοξενεί, (τους bloggers που έχουμε δωρεάν λογαριασμό) με την ασφαλιστική δικλίδα της "Προειδοποίησης Περιεχομένου".

Είναι νομίζω θεμιτό αλλά και υποχρέωση της κάθε σοβαρής εταιρείας, αρχικά να προειδοποιήσει και στη συνέχεια ακόμη και να απενεργοποιήσει λογαριασμούς που ΔΕΝ τηρούν τους όρους και τις υποχρεώσεις που έχουν αποδεχτεί κατά την εγγραφή τους εκεί.


Η δεύτερη είναι η ευαισθησία και η ανοχή στην άλλη άποψη. Αυτό θέλει ηθικό σθένος και ακέραιο χαρακτήρα.


Η δημοκρατία είναι κάτι που ΝΑΙ μεν το αποδέχονται και το υιοθετούν πολλοί . . . αλλά μένει στις αντοχές του καθενός να το αποδείξουν.


Και σαν τρίτη παραδοχή, θα μπορούσε να καταγραφεί και η συμπεριφορά του ίδιου του καταγγελλόμενου από τους αναγνώστες του.


Προσωπικά ΔΕΝ είναι η ώρα τώρα να κρίνω τις δύο αντιδράσεις, αν και έχω κάποια άποψη και για τους δύο. Αυτό που έχει σημασία στη παρούσα φάση είναι το γεγονός της φίμωσης ενός μέσου. Και το γεγονός αυτό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.


Ανεξάρτητα το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτόν τον αήθη βρώμικο πόλεμο, από τους "γνωστούς αγνώστους", οι οποίοι αντίστοιχα και από άλλες κοινωνικές δραστηριότητες . . . αυτοπροσδιορίζονται ως και οι λεγόμενοι "αγανακτισμένοι πολίτες", που υπηρετούν υποτίθεται και προσπαθούν ακόμη και με τη βία πολλές φορές, ότι αυτοί εκφράζουν το απόλυτο μέτρο και κατά συνέπεια οι υπόλοιποι πολίτες είναι ηθικά υποχρεωμένοι να ακολουθούν το δικό τους ενεργούμενο σκεπτικό.


Αν αυτό ΔΕΝ είναι φασισμός . . . πάντως σεβασμός και ανοχή στην άλλη άποψη σίγουρα ΔΕΝ είναι.


Τελειώνοντας θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου θλίψη για την ενέργεια κάποιων ανεγκέφαλων αναγνωστών και να εκφράσω τη συμπαραστασή μου στους διαχειριστές των θιγόμενων ιστολογίων, με τη σημείωση ότι η προσπάθεια φίμωσης είναι εν δυνάμει φασισμός . . . διότι όπως διδάσκει και η σκέψη του Διαφωτισμού:


"Όταν ένα σχολείο κλείνει, ανοίγει μια φυλακή" και συμπληρώνω :


" Όταν ένα blog κλείνει, ανοίγει μια πόρτα στην δικτατορία της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και των διαπλεκόμενων μέσων."

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: