ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.2.09

ΝΤΑΒΕΛΗΣ: Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ "ΠΥΡΑΜΙΔΑ"???

Εmail ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
"Για ποιό δημόσιο μιλάμε , για ποιον ΟΤΕ ;..ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΤΕ ..στην ΠΑΤΗΣΙΩΝ......... Χωρίς πρωτοβάθμια Ιατρική φροντίδα... δηλαδή δεν υπάρχει Γιατρός !!! Αναγκάζουν τους Ιατρούς Εργασίας που δεν έχουν αρμοδιότητα από τον νόμο να προσφέρουν λειψό έργο. Σημειωτέον ότι οι εργαζόμενοι δουλευουν εκεί σε βάρδιες 24ώρου βάσεως. Πόσο κοστίζει ένας Γιατρός ... 2 γιατροί ??? Τόσα εκατομμύρια ευρώ σε διαφημιστικές καμπάνιες και bonus και αποζημιώσεις ... τρελές ! kai τόση αδιαφορία για την υγεία και την ζωή των εργαζομένων ..... Στη Γερμανία έτσι κάνουν ? Τι περιμένουν να πεθάνει κανένας ....? Προχθές έπεσε ενας εργάτης έσπασε χέρια πόδια τον πήρε το 166 .... ούτε ξέρει κανένας τι απέγινε ο δυστηχής άνθρωπος! Ητανε λέει ... ασφαλισμένος στον ... Εργολάβο ...! Κοινώς: Αφήστε τον να πεθάνει.... τα δήθεν κέρδη νάναι καλα! για τους ολίγους!"
===================================================================
Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΡΟΒΟΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ.
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ....
ΑΥΤΗ Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ???
Η ΕΒΓΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ???
ΜΗΠΩΣ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙΤΟΣΟ ΣΤΕΡΕΑ ,....ΚΑΙ ΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ...... ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ (ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗ????

ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΟΨΙΜΟ"ΤΗΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?? Ή ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ???



ΦΑΤΕ ....ΩΡΕ ΦΑΤΕ ...!!!!! ...... ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΧΑΜΠΑΡΙ .....ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΜΠΟΥΧΑΣ.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ...... ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: