ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.09

«Αχάριστοι Ελληνόσποροι»

Κατακραυγή κατά Τ/Κ που καταδίκασαν παρέμβαση του στρατού

Εθνικιστικούς κύκλους σε Τουρκία και κατεχόμενα ξύπνησε η κίνηση Τ/Κ να καταδικάσουν την παρέμβαση του κατοχικού στρατού σε διορισμούς «αστυνομικών» του ψευδοκράτους
Για αχαριστία και προδοσία κατηγορήθηκαν σε στήλες και άρθρα του τουρκικού Τύπου τα μέλη των τ/κ οργανώσεων και των τ/κ κομμάτων που διαδήλωσαν την προηγούμενη βδομάδα μπροστά από την «πρεσβεία» της Τουρκίας. Η εκδήλωση διαμαρτυρίας (συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, τα κόμματα Ενωμένης Κύπρου, Σοσιαλιστικό, Νέα Κύπρος) στρέφονταν κατά της ανάμιξης της Τουρκίας στα των κατεχομένων με αφορμή την παρέμβαση του στρατού σε...πρόσφατους διορισμούς νέων «αστυνομικών».
Μετά την εκδήλωση εκείνη ακολούθησαν αρκετά επικριτικά σχόλια στον τουρκικό Τύπο, καθώς σε διάφορα άρθρα αναφέρονταν σχόλια όπως: «Κοιμάστε ήσυχα στον ίσκιο της τουρκικής σημαίας. Αν δεν υπήρχε, θα είχατε την τύχη των Παλαιστινίων, αχάριστοι», «Οι ελληνόσποροι αναπνέουν χάρις σε μας», «πώς θα ζήσετε χωρίς την Τουρκία, ρε εσείς, που δεν έχετε ιερό και όσιο», «δεν αγαπούν τους Τούρκους και το στρατό, αλλά αν δεν ήμασταν εμείς θα πεινούσαν» και «το οδόφραγμα είναι εκεί, σε όποιον δεν αρέσει, ας περάσει απέναντι». Εξάλλου, το τουρκικό Κόμμα Εθνικιστικής Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του καταδίκασε την εκδήλωση, χαρακτηρίζοντάς την ως «γελοιότητα».
Εν τω μεταξύ, την ενόχλησή τους εκδήλωσαν και τ/κ εθνικιστικές οργανώσεις. Αντιπροσωπεία του «εθνικού συμβουλίου», των «συνδέσμων αγωνιστών» και της «ΤΜΤ» επισκέφθηκαν προχθές τον «πρέσβη» της Τουρκίας και του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στη μητέρα πατρίδα. Χθες εθνικιστικοί σύνδεσμοι πραγματοποίησαν νέα εκδήλωση (από όπου η φώτο) στην «πρεσβεία», καταδικάζοντας τους «Ε/Κ παπαγάλους», πετώντας λουλούδια στην πύλη της «πρεσβείας» και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Εδώ είναι ΤΔΒΚ, σε όποιον δεν αρέσει να πάει στο νότο». Να σημειωθεί ότι δεν είναι το πρώτο κρούσμα άτυπης κόντρας μεταξύ Τ/Κ - Τούρκων και εθνικιστών. Αρκετοί Τ/Κ θεωρούν ότι οι έποικοι και ο στρατός έχουν φέρει το έγκλημα και τη φτώχεια στα κατεχόμενα. Χαρακτηριστικό είναι επίσης και πρόσφατο άρθρο τουρκικής εφημερίδας που επέκρινε το γεγονός ότι η Τουρκία συντηρεί το ψευδοκράτος, όπου οι μισθοί «δημοσίων υπαλλήλων» είναι υψηλότεροι από ό,τι στην Τουρκία.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: