ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.09

ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

Κάθε μέρα αφορμή βρίσκουν οι δημοσιοκάφροι να ασχολούμαστε μαζί τους.
Τη μια με της ''αποκαλύψεις'' του zougla.gr για της μετρήσεις επισκεψιμότητας, την άλλη με το Παπαγιάννη και τη φίμωση του pressmme από την ΕΥΠ(;). Τώρα διαβάσαμε την επιστολή του πρώην συνεργάτη του Ταρζάν, Σωκράτη Γκιόλια. Τις προηγούμενες μέρες είχαμε τη κόντρα του Τροκτικού με το Παπαγιάννη και το pressmme και άλλες κόντρες μεταξύ δημοσιοκάφρων-bloggers που έχουμε πλέον ξεχάσει.

Εμείς δεν ασχοληθήκαμε με αυτές τις κόντρες σχεδόν καθόλου. Συμβαίνουν τόσο σοβαρά γεγονότα γύρω μας και τέτοιες κόντρες μας αφήνουν απλά αδιάφορους.

Το λέμε για τελευταία φορά:
Πάψτε να μπλέκετε τα blogs με τα βρώμικα παιχνίδια σας.
Οι δημοσιοκάφροι που ανακάλυψαν ξαφνικά το διαδύκτιο και άνοιξαν blogs το έκαναν με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Δικά τους ή των εργοδοτών τους.
Ασχοληθήτε με τις φυλλάδες σας που καταρρέουν και τα ψεύτικα νουμεράκια της AGB.


Η σαπίλα που εκπέμπετε βρωμάει τόσο όσο αυτή των πολιτικάντηδων που τη μια γλύφετε και την άλλη χτυπάτε εκτελώντας άνωθεν εντολές.

Θα θυμίσουμε για ακόμα μια φορά τα λόγια του εκδότη των New York Times, John Swinton για τον τύπο και τους μαρκουτσοφόρους του συστήματος.

''Δεν υπαρχει ανεξαρτητος τυπος στην Αμερικη.Ουτε ενας αναμεσα σας τολμα να πει την ειλικρινη του αποψη.Ξερετε εκ των προτερων οτι δεν θα δημοσιευτει ποτε.Ειναι καθηκον των δημοσιογραφων της Νεας Υορκης να λενε ψεματα,και να ξαπλωνουν στα ποδια του χρηματος και να
ΠΟΥΛΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΦΥΛΗ τους για το χρημα.Ειμαστε τα υποχειρια οργανα και τα τσιρακια των πλουσιων που μας κινουν απο τα παρασκηνια.Ειμαστε ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.Αυτοι οι ανθρωποι κινουν τα νηματα
και εμεις χορευουμε.Ο χρονος μας,τα ταλεντα μας,οι ζωες μας και οι ικανοτητες μας βρισκονται στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ αυτων των ανθρωπων.ΕΙΜΑΣΤΕ οι πιο ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ πνευματικες ΠΟΡΝΕΣ''
ΕΓΕΡΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: