ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.10

Πεταλωτής: έχουμε την λευκή εξουσιοδότηση από τον ελληνικό Λαό.


Γιάννης Παπαϊωάννου

«Εμείς είμαστε οι Έλληνες με το φιλότιμο, είμαστε οι Έλληνες που πάνω από την κρίση, τις τεράστιες δυσκολίες, βάζουμε τις αξίες και τις παραδόσεις μας», τόνισε από την Ουάσιγκτον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Μιλώντας σε εκδήλωση της ημερήσιας ομογενειακής εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ», η οποία συμπλήρωσε 95 χρόνια από την ίδρυσή της, ο κ. Πεταλωτής σημείωσε: «αισθανόμαστε το χρέος και τη βαριά ευθύνη, διότι έχουμε την λευκή εξουσιοδότηση από τον ελληνικό λαό να κάνουμε αυτές τις μεγάλες ανατροπές, αυτές τις μεγάλες αλλαγές».


Αναφερόμενος στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρατήρησε ότι «δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα, το θέμα της Ελλάδας είναι ένα θέμα διεθνές», συμπληρώνοντας ότι «θα πρέπει αυτή την αρνητική εικόνα να την εκμεταλλευτούμε και να την χρησιμοποιήσουμε θετικά για να μπορούμε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα να λέμε ναι, είμαστε εμείς η Ελλάδα, οι Έλληνες, που κάποτε, για ένα χρονικό διάστημα, γινόμασταν η αρνητική είδηση στον κόσμο, αλλά καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα, τη δύσκολη για μας αρνητική πραγματικότητα και να αποδείξουμε πάλι ότι μπορέσαμε και σταθήκαμε στα πόδια μας».

Επιπλέον, ο κ. Πεταλωτής υπογράμμισε ότι «αν και πολλές φορές και από πολλές κυβερνήσεις έγιναν προσπάθειες να αλλάξουν, τώρα είναι ευκαιρία μέσα απ’ αυτή την κρίση όλοι μαζί και μέσα από την τεράστια συναίνεση που έχει η κυβέρνησή μας, από όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκουν, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις εκλογές πριν από πέντε μήνες».

«Αισθανόμαστε το χρέος και τη βαριά ευθύνη διότι έχουμε την λευκή εξουσιοδότηση από τον ελληνικό λαό να κάνουμε αυτές τις μεγάλες ανατροπές, αυτές τις μεγάλες αλλαγές. Θέλουμε την Ομογένεια όχι μόνο για να στηρίζει την Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές. Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη εξαπάτηση και η χειρότερη εκμετάλλευση. Εμείς θέλουμε την Ομογένεια για να πλουτίζει τις παραστάσεις μας, για να πλουτίζει τον πολιτισμό μας, για να πλουτίζει τις ιδέες μας, έτσι ώστε και μέσα στην Ελλάδα να πηγαίνουμε καλά….

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μας δίνετε εσείς τις κατευθύνσεις που για μας είναι αδιανόητες και για σας είναι αυτονόητες», κατέληξε ο κ. Πεταλωτής.

========================

Σχόλιο: Βλακείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: