ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.10

Συμφωνία ΝΔ-ΣΕΒ για κορύφωση της επιδρομής κατά των πολιτών


Με τον πρόεδρο των βιομηχάνων συναντήθηκε χτες ο Αντ. Σαμαράς,επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά μέσα από τις δηλώσεις πού έγιναν,ότι το κόμμα του οποίου ηγείται ταυτίζεται πλήρως και διαχρονικά με τα συμφέροντα τους.
Η επιτάχυνση των «διαρθρωτικών τομών», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το περιεχόμενό τους, αποτέλεσε το βασικό σημείο συμφωνίας της συνάντησης που είχε χτες η ηγεσία της ΝΔ, επι διακυβέρνησης της οποίας τα καρτέλ οδήγησαν τη χώρα στο υψηλότερο κόστος διαβίωσης στην Ευρώπη και τους πολίτες στην οικονομική εξαθλίωση, με το προεδρείο του ΣΕΒ. «Συμφωνήσαμε ότι χρειάζονται διαρθρωτικές τομές και μεγάλες αλλαγές προοπτικής», τόνισε εξερχόμενος της συνάντησης ο Δ. Δασκαλόπουλος, ο οποίος υπήρξε εκ των επικεφαλής του καρτέλ του γάλακτος. «Επεσήμανα, επίσης, ότι η σημερινή κυβέρνηση, με νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή, καλείται να διαχειρισθεί, προσπαθεί να διαχειρισθεί μια κρίση μεγάλη, που μαίνεται σήμερα», σημείωσε και αμέσως μετά απηύθυνε έκκληση για στήριξή της από τα άλλα κόμματα και τους κοινωνικούς εταίρους: «Γι' αυτό, ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή διακυβέρνηση και δεν υπάρχει ισχυρότερη διακυβέρνηση από την εθνική σύμπνοια από όλους τους πολιτικούς και οικονομικούς φορείς στον τόπο μας», συμπλήρωσε, εννοώντας μία διακυβέρνηση πού αφ'ενός κάτω από την ασφυκτική πίεση της σύμπνοιας των ελληνικών οικονομικών και πολιτικών φορέων πού λήστεψαν τον τόπο και με το μπιστόλι που της έχουν βάλει στόν κρόταφο οι πολιτικοί του διευθυντηρίου των Βρυξελλών κατ'εντολή των διεθνών καρτέλ των τοκογλύφων τραπεζιτών και εμποροβιομηχάνων,θα υλοποιει αδιαμαρτύρητα τις εντολές τους. Υπέρ της «ανάγκης» άμεσης υλοποίησης των προαποφασισμένων μέτρων που καθιστούν πιο φτηνή την εργατική δύναμη τάχτηκε από την πλευρά του ο Κ. Χατζηδάκης,ο τελευταίος χρονικά γνωστός ειδικευμένος προστάτης των ελληνικών καρτέλ,πού φρόντισε λίγο πρίν τις εκλογές να διορίσει την υπό αναχώρηση Επιτροπή Ανταγωνισμού, κινδυνολογώντας γύρω από την «καθυστέρηση» εκ μέρους της κυβέρνησης. «Κάθε ημέρα καθυστέρησης στην υιοθέτηση αναπτυξιακών μέτρων είναι μια σφαίρα στην καρδιά της ελληνικής οικονομίας», αποφάνθηκε ο αρμόδιος τομεάρχης Ανάπτυξης, καλώντας μάλιστα την κυβέρνηση «να μη χάσει άλλο χρόνο, γιατί είναι χαμένος χρόνος για την Ελλάδα». Η ηγεσία της ΝΔ φαίνεται εξ άλλου ότι συστρατεύεται και στο μέτωπο της έντασης της κρατικής καταστολής και της συκοφάντησης των αγώνων των πολιτών. Με αφορμή τα «επεισόδια» στο κέντρο της Αθήνας, κατά την προχτεσινή απεργία, ο αρμόδιος τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας διαπίστωσε ότι «για ακόμη μία φορά, καταλύθηκε στο κέντρο της Αθήνας η έννομη τάξη» και κάλεσε την κυβέρνηση «να αντιληφθεί επιτέλους το μέγεθος του φαινομένου της τυφλής βίας και να εκπληρώσει το καθήκον της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο»,προφανώς εννοώντας με μεθόδους που οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο 15 χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο πρίν 15 μήνες.
Απο cartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: