ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.10

Στη μία η ώρα, θα κλείνουν τα «όργανα» της Αθήνας

thumb

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του, ενέκρινε κατά πλειοψηφία την παράταση - με περικοπή κατά δύο ώρες - του ωραρίου λειτουργίας μουσικής των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά τη συνέχιση της διαβούλευσης από τη Δημαρχιακή Επιτροπή (Διεύθυνση Αδειών Καταστημάτων και Θεαμάτων).

Σύμφωνα με την απόφαση, η παράταση μουσικής που χορηγείται στα καταστήματα θα ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010 και θα δίνεται μόνο σε όσα διαθέτουν κλειστούς και όχι ανοικτούς χώρους.

Ειδικότερα, η διάρκεια λειτουργίας μουσικών οργάνων κατά τη χειμερινή περίοδο καθορίζεται ως εξής:

Κυριακή – Πέμπτη μέχρι 11.00 μ.μ.

Παρασκευή – Σάββατο – Αργίες και Παραμονές Αργιών μέχρι 1.00 π.μ.

Η διάρκεια λειτουργίας μουσικής οργάνων κατά τη θερινή περίοδο καθορίζεται ως εξής;

Κυριακή – Πέμπτη μέχρι 12.00 π.μ.

Παρασκευή – Σάββατο – Αργίες και Παραμονές Αργιών μέχρι 2.00 π.μ.

Ο πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής Β. Κορομάντζος στην εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, τόνισε ότι στόχος του Δήμου Αθηναίων είναι η αρμονική συμβίωση των καταστηματαρχών με τους κατοίκους της πόλης. Σημείωσε ότι κανένα κατάστημα δεν θα αναγκάσει ούτε έναν κάτοικο να φύγει, τα καταστήματα όμως που ενοχλούν, να γνωρίζουν ότι θα αναγκασθούν να κλείσουν και γι αυτό έχει ενεργοποιηθεί ο ελεγκτικός μηχανισμός του Δήμου, ώστε να υπάρξουν ορατά αποτελέσματα. Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η Δημοτική Αστυνομία, η οποία άμεσα εξοπλίζεται με ηχόμετρα, αλλά και η Διεύθυνση Αδειών Καταστημάτων και Θεαμάτων. Σημειώνεται ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η Δημοτική Αστυνομία πραγματοποίησε 450 ελέγχους ενώ υποβλήθηκαν 140 μηνύσεις για παραβίαση ωραρίου.

Συγκεκριμένα :

Ανάκληση της παράτασης ωραρίου μουσικής καταστήματος

Όταν υπάρχει μία μήνυση για ηχορύπανση που έχει βεβαιωθεί με ηχόμετρο, η Διεύθυνση Αδειών Καταστημάτων και Θεαμάτων εισηγείται στη Δημαρχιακή Επιτροπή οριστική ανάκληση παράτασης ωραρίου μουσικής του καταστήματος. Επίσης, όταν κοινοποιούνται στην αρμόδια Διεύθυνση δύο μηνύσεις για υπέρβαση χρονικών ορίων της παράτασης ωραρίου μουσικής, η υπηρεσία εισηγείται στη Δημαρχιακή Επιτροπή οριστική ανάκληση παράτασης ωραρίου μουσικής.

Προσωρινή αφαίρεση της άδειας λειτουργίας καταστήματος

Επιπρόσθετα, εγκρίθηκαν οι προϋποθέσεις για την προσωρινή αφαίρεση της άδειας λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Βάσει αυτών, όταν υπάρχουν τρεις μηνύσεις από τη Δημοτική Αστυνομία ή και τη Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή και Υγειονομικού Ελέγχου για διατάραξη κοινής ησυχίας, παραβίαση ωραρίου καταστήματος, υπέρβαση χρονικών ορίων της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, υπέρβαση ηχοστάθμης μουσικής, άνευ αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων, εντός 12μηνου πραγματοποιείται σφράγιση του καταστήματος και προσωρινή αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος για 10 έως 60 ημέρες αντίστοιχα, σύμφωνα με το Π.Δ. 180/79.

Οριστική Αφαίρεση της άδειας λειτουργίας καταστήματος

Όταν ένα κατάστημα είναι σφραγισμένο και κοινοποιείται στη Διεύθυνση Αδειών Καταστημάτων μήνυση για παραβίαση σφραγίδων, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί, η υπηρεσία εισηγείται στη Δημαρχιακή Επιτροπή την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος, σύμφωνα με το Π.Δ. 180/79.

Όταν ένα κατάστημα έχει σφραγιστεί τρεις φορές και κοινοποιείται στην υπηρεσία μήνυση, μετά την τρίτη αποσφράγιση του καταστήματος, η υπηρεσία εισηγείται στη Δημαρχιακή Επιτροπή την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος, σύμφωνα με το Π.Δ. 180/79.

Ανάκληση της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων

Όταν κοινοποιείται στη Διεύθυνση Αδειών Καταστημάτων μήνυση από τη Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή και Υγειονομικού Ελέγχου για τροποποίηση των όρων της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, η υπηρεσία εισηγείται στη Δημαρχιακή Επιτροπή την ανάκληση της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων.

το ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: