ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.10

Ξανάπιασε το Τζόκερ ο υπουργός Προ-Πο;

[xrisoxoidis%201.jpg]
O θάνατός σου η ζωή μου,λέει ένα σοφό ρητό!
Κι απ' ότι φαίνεται στο πρόσωπο του υπουργού Προ-Πο βρίσκει την τέλεια εφαρμογή.
Ξημερώματα της Τετάρτης 10 Μαρτίου σε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στη Δάφνη ένας κακοποιός έπεσε νεκρός.Τα πρώτα ευρήματα στον τόπο της συμπλοκής οδηγούν σε τρομοκράτες που επιχειρούσαν να "απαλλοτριώσουν" ένα ΙΧ μάρκας SEAT,παλαιό μοντέλο.
Βρέθηκαν κάλυκες,πιστόλι,σακίδιο που περιείχε χειροβομβίδα,σύστημα ενδοεπικοινωνίας και ο ίδιος φορούσε διπλά δερμάτινα γάντια!
Από την ΕΛ.ΑΣ δόθηκαν στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού Λ.Φ και η φωτογραφία του και ζητούνται πληροφορίες από τους πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε.
Η περίπτωση θυμίζει έντονα την ιστορία του Σάββα Ξηρού κι αν τα ευρήματα και οι ενδείξεις επαληθευθούν και γίνουν τεκμήρια,τότε βρισκόμαστε μπροστά στην εξάρθρωση ομάδας τρομοκρατών.
Ο κύριος Χρυσοχοϊδης πρέπει να είναι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο αφού μέσα σε οχτώ χρόνια κερδίζει δυο φορές το Τζόκερ ως υπουργός Προ-Πο.
Σε μια πολύ δύσκολη για τη χώρα εποχή και που συμπτωματικά ο πρωθυπουργός βρίσκεται στις ΗΠΑ το να εξαρθρωθεί τρομοκρατική οργάνωση δεν είναι και λίγο.
Και μόνο που θα στραφεί στην τρομολαγνεία το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης φτάνει.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται έρευνες σε σπίτια σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
zeidoron.

Δεν υπάρχουν σχόλια: