ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.10

ΟΙ "ΙΔΙΟΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ" & "ΤΑ "ΑΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ" ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ

Η κυβέρνηση επέλεξε τα άμετρα μέτρα προκειμένου ως ισχυρίζονται δια των δηλώσεων τους οι πολιτικοί -Αρχηγοί των 3/5 του κοινοβουλίου που συμμετέχουν στη διαλαλούμενη εθνική ενότητα ή καλύτερα το εθνικό μέτωπο για την έξοδο από την κρίση μας , γνωρίζοντας πολύ καλά ότι επέρχεται η βύθιση της ελληνικής οικονομίας σε ύφεση με απρόβλεπτες οικονομικοπολιτικές και κοινωνικές εκρήξεις.
Παρόλα αυτά ,η σημαία του μονόδρομου της επιλογής αυτών των άμετρων μέτρων έχει υψωθεί από τους υποστηρικτές της λύσης προφίλ των αιωνίων το οποίο όμως ταυτίζεται ανάλογα την συγκυρία της έκθεσης τους στα μάτια του λαού πράττοντας έτσι κάθε φορά ώστε να συγκαλύψουν όσο μπορούν τα ανομήματα τους....., αλλά για τον τρίτο το αυτής, οι οποίοι επιμένουν ,διακινδυνεύοντας την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική ειρήνη. Όσον αφορά τις συμμαχίες? ....για τους δε εναλλάσσοντες την εξουσία δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η κοινή διαπίστωση για το ΙανικόΛΑΟΣ ,εκεί αντιλαμβάνεται και ο ποιο ουδέτερος ότι ο Καραγκιοζάνθρωπος δεν έχει όρια αφιλοτιμίας.

Το παράδοξο είναι ότι ....,πως μπορούν ακόμα οι ίδιες πολιτικές ηγεσίες που ακόμα και πριν αναλάβουν την εξουσία της χώρας , στα προεκλογικά πάνελ της tv αλλά και σε ανάλογες προεκλογικές τους συνεντεύξεις που κόμπαζαν για την "ισχυρή Ελλάδα" που είχαν και καλά δημιουργήσει επί των ημερών τους και που σαφώς αυτή η "ισχυρή Ελλάδα" αποτελούσε την απόλυτη σαπουνόφουσκα ,να διατείνονται σήμερα ότι είναι αυτοί που θα βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο που οι ίδιοι τότε δημιούργησαν και που η πολιτική ηγεσία της τελευταίας πενταετίας την οδήγησε στο τέρμα αυτού του αδιεξόδου?

Αποτέλεσμα όλων αυτών ,είναι η έκδηλη πλέον καχυποψία που έχει καταβάλει το εκλογικό σώμα ,και που μετουσιώνεται σε σιωπηρή ...για την ώρα ....οργή με την λήψη των άμετρων μέτρων εις βάρους των.
Εκείνο όμως που πραγματικά είναι τρομακτικό ..,είναι η αντιμετώπιση και η διαχείριση της κατάστασης αυτής από τον Πρωθυπουργό της χώρας , ο οποίος θέτοντας ως μονόδρομο την λήψη των μέτρων αυτών , πριν πάει στην Ευρώπη , και σε συνδυασμό με τον μηδενικό σχεδιασμό για μελλοντική ανάπτυξη ώστε να αποτελέσει αντιστάθμισμα για την απορρόφηση κοινωνικών κραδασμών, δείχνει να αγνοεί παντελώς την τυχών γενικευμένη ανομία που μπορεί να περιέλθει μεγάλη μερίδα της Ελληνικής κοινωνίας λόγω της βαθιάς ύφεσης.

Τι να υποθέσει κανείς από τις "συμπεριφορές" της παρούσας κυβέρνησης . Βρίσκει ένα οικονομικό μπάχαλο και μια πλήρη οικονομική εξαθλίωση των ταμείων της χώρας , αλλά και η επικαλούμενη ανάπτυξη να έχει πιάσει ως δείκτης πάτο και αντί να θέσει ως προτεραιότητα την ανασύνταξη των οικονομικών ,προβαίνει σε νομοσχέδια τύπου ιθαγένειας και Καλλικράτης.

Σήμερα είδαμε και την διατασσόμενο πέρα από τον Ατλαντικό , Παπανδρεϊκό ΣΚΑΣΜΟ .... ευγενικά την κομματική πειθαρχία προς τους αντιρρησίες του κόμματος τους οι οποίοι άλλα εννοούσαν την Κυριακή και άλλα σήμερα Δευτέρα! Πως μπορείς να πείσεις έναν λαό για τα μέτρα που έλαβες κύριε ΓΑΠ όταν δεν έχουν πεισθεί οι της κοινοβουλευτικής σου ομάδας.

Οι της κυβέρνησης προτάσσουν το επιχείρημα ότι η λήψη των μέτρων αποκατάστησε την υπόληψη της χώρας μας και την αξιοπιστία της στην Ευρώπη. Αυτό και αν είναι!!

Η ίδια ιδιοτελής πολιτική ηγεσία που την ξεμπρόστιασε για μικροκομματικούς λόγους με την απογραφή του ο Καραμανλής , σήμερα επειδή έλαβε μέτρα αποκατέστησε την τιμή της!!
Είναι να τρελαίνεται κανείς με την υποκρισία τους...ένθεν και ένθεν!!!

Πολλοί στις μέρες μας έχουν επικαλεστεί την φράση του Κέϊνς .... θα την απαλλοτριώσω και εγώ:
"Θα χρειαστούμε την Βοήθεια του θεού. Ελπίζω ότι αυτή την φορά να έλθει αυτοπροσώπως και δεν θα μας στείλει τον γιο του"

Δεν υπάρχουν σχόλια: