ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.10

Απαγορεύονται οι σεισμικές δονήσεις πέραν του ωραρίου.........ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Με μία Ιστορική απόφαση , και με πρόσχημα τις περικοπές δαπανών , κινδυνεύει να μείνει χωρίς σεισμολόγους και τεχνικούς βάρδιας , από τον Απρίλιο, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, εάν η Πολιτεία δεν καλύψει τα, περίπου, 220.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στην ετήσια μισθοδοσία τους.

Σε αυτή την περίπτωση, το Γεωδυναμικό θα λειτουργεί όπως και οι άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες (08:00πμ έως 03:00μμ) χωρίς τις αναγκαίες βάρδιες, για την περίπτωση που εκδηλωθεί σεισμός απόγευμα ή τις νυχτερινές ώρες. Κι αυτό, όταν είναι σε γνωστό, ότι η Ελλάδα αποτελεί μια από τις πλέον σεισμογενείς περιοχές του πλανήτη και οι βάρδιες πρέπει να είναι 24ωρες . 365 μέρες το χρόνο.

Θα επανέλθουμε δηλαδή και πάλι στην εποχή όπου όταν γινόταν σεισμός , έπρεπε να σηκωθεί ο σεισμολόγος από το κρεβάτι του , να πάει στο Γεωδυναμικό και μετά από κανένα δίωρο να έχουμε ανακοινώσεις.
ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ????? ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ???

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, καθηγητής Σεισμολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κώστας Μακρόπουλος, από τον περασμένο Νοέμβριο, τρεις φορές έθεσε θέμα χρηματοδότησης του Ινστιτούτου, για την κάλυψη του κόστους λειτουργίας του, σε 24ωρη βάση, χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής, αποτέλεσμα. Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, υπάγεται στην Γενική Γραμματεία Έρευνας, η οποία μετά τον επανασχεδιασμό των Υπουργείων, ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας.
Κυρία Υπουργέ το γνωρίζετε ? Ποιός είναι αυτός ο φωστήρας που το σκέφτηκε να του στείλουμε συγχαρητήρια?

Θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μία τέτοια περικοπή από την πολιτεία γιατί ο σεισμός δεν κλείνει ραντεβού. Θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μία τέτοια περικοπή γιατί στρέφεται ευθέως εναντίον της ασφάλειας του Ελληνικού Λαού.
Περικοπές στίς δαπάνες να γίνουν εκεί που αξίζει να γίνουν. Περικοπές στην ασφάλεια ΠΟΤΕ.
Σβήστε τα μισά φώτα στα Δημόσια κτίρια το βράδυ και θα εξοινονομήστε δεκαπλάσια κονδύλια.
Αλλά με την ασφάλειά μας μην παίζετε.


Το ΑΣΕΣ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μέρος του Κοινωνικού κράτους είναι και η προστασία από σεισμούς.
Καλούμε όλους τους φίλους μας να το μεταδώσουν. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
asesteam.

Δεν υπάρχουν σχόλια: