ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρήκαμε την γυναίκα που χαράσσει την πολιτική του ΛΑΟΣ!

Την σημερινή αποκάλυψη θα έπρεπε να την έχουμε κάνει από μέρες, αλλά την φυλάξαμε για σήμερα λόγω της ημέρας της γυναίκας! Ανακαλύψαμε πως την πολιτική γραμμή του ΛΑΟΣ χαράζει μία γυναίκα και όχι ο Καρατζαφέρης. Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό... δεν πρόκειται για την Τζαβέλλα! Την πολιτική του ΛΑΟΣ καθορίζει, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στους μετανάστες η Έφη Σαρρή! Η γυναίκα είναι πολύ μπροστά από τον πρόεδρο. Την υποστήριξη στους λαθρομετανάστες την είχε εξαγγείλλει πρώτη αυτή και εσχάτως τώρα ο πρόεδρος εναρμονίστηκε και απαιτεί να μην γίνουν κινητοποιήσεις εναντίον του λαθρονομοσχεδίου. Όταν ακόμη ο Καρατζαφέρης μιλούσε εναντίον τους η Σαρρή χάραζε γραμμή τραγουδώντας:

paideia-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: